fbpx

Grand Master Comfort

6995,00 

Mallipoisto. Kunto: Lähes uutta vastaava. Lippulaivajenkkisänky sis integroidun päädyn.

The Grand Master Comfort on suuri ylpeyden aiheemme. Tässä on sänky, joka ylittää kaikki odotuksesi hyvästä sängystä olemalla maailman paras. Tämä sänky on 40 vuoden alan kokemuksemme taidonnäyte, luxus sänky ja ennen kaikkea valmistettu rakkaudella sinulle.

The Grand Master Comfort -lippulaivamme on suunniteltu sinulle, joka ymmärrät aidosti hyvän sängyn merkityksen ja olet tehnyt päätöksen, että haluat panostaa itseesi sekä unesi laatuun. Vuosikymmenten suunnittelun jälkeen saimme valmistettua sinulle sängyn, jossa yhdistyy paineettomuuden tunne, optimaalinen ergonomia, tinkimätön laatu ja parhaat ominaisuudet. Tämä vuode on valmistettu alusta loppuun käsityönä sinulle maailman parhaista sekä ylellisistä materiaaleista käyttäen vuosikymmenten alan kokemusta sekä ammattitaitoa. Käsityöllä varmistamme, että sänky täyttää kaikki laatukriteerimme.

Me tiedämme, että huippusängyt rakentuvat vain laadukkaista materiaaleista ja se näkyy kaikissa materiaali valinnoissamme. Tähän lippulaiva sänkyyn on valittu ainoastaan tutkitusti maailman parhaita, puhtaita sekä kestävimpiä materiaaleja, jotta pystymme tarjoamaan sinulle vain parasta. Tämä sänky tuntuu aivan mielettömän hyvältä! Se on samalla jämäkkä, mutta erittäin mukautuva. Sängyssä on maailman paras ja herkin jousisto ja puhtaat luonnonmateriaalit.

Sängyn sydän on luxuspatja, jota me kutsumme itse patjaksi kaikilla herkuilla. Pelkästään patjassa on käsinrakennettu 4-kerroksinen ruotsalainen Starsprings -jousisto, joka tarjoaa nukkujallensa paineettomuuden tunteen niskan sekä selkärangan alueelle. Sänkyjen jousitus on suunniteltu siten, että alimmaisena on napakammat jouset tuomassa tukea syvemmältä patjasta ja kolme ylempää jousisto kerrosta tuovat pintapehmeyden patjalle. Jousiston yli 100 vuoden kehitystyö sekä tarkka valmistustyö nostaa nukkumistottumuksen täysin uudelle tasolle ja hyvin nukuttu yö saa elämässäsi uuden merkityksen sängyssä. Jousisto on kokonaisuudessaan rakennettu sänkyyn kuuteen kerrokseen, neljä patjassa ja kaksi slim alarungossa. Pelkästään jousia sängyssä on yli kymmenen tuhatta varmistamassa, että sinä löydät itsellesi parhaan asennon sekä tuen.

Toinen merkittävä patjamateriaali valintamme on Vita Talalay , 100 % luonnonkumi. Patentoidulla menetelmällä valmistettu Vita Talalay -materiaali tarjoaa sinulle optimaalisen nukkumisergonomian lisäksi myös lukuisia muita hyötyominaisuuksia, muun muassa oikeanlaisen nukkumislämpötilan sekä erinomaisen hengittävyyden. Materiaali on täysin antibakteerinen, myrkytön, allergiavapaa ja kaiken tämän lisäksi myös erittäin ekologinen! Vita Talalay -luonnonkumi on erittäin hyvin muotonsa pitävä ja siten pitkäikäinen materiaali. Pitkäikäisyyttä lisää myös materiaalin erinomainen hengittävyys, jonka ansiosta ilma pääsee kiertämään vapaasti ja epäpuhtaudet poistuvat.

The Grand Master Comfort -vuoteen ylellisyyden kruunaa Natur -petauspatja, joka on valmistettu aidosta puhtaasta villasta ja puuvillasta. Petauspatja on hengittävä ja näin ollen se ei hiosta edes kesäisin. Jos voisimme kuvailla sinulle tätä patjaa, pyytäisimme sinua kuvittelemaan itsesi makaamaan muhkean pilven päällä. Tuntisit kehossasi paineettomuuden tunteen, mutta samalla kehosi on kaikkialta ennennäkemättömän optimaalisesti tuettu. Mihinkään kehosi osaa ei enää särje, huomaat kuinka kehosi rentoutuu ja et halua nousta siitä pois, sillä sinulla on hyvä olla.

Lopputuloksena näillä materiaaleilla on syntynyt aivan mielettömän ihana luxus sänky, jonka nukkumisergonomia on hiottu usean lääkärin, fysioterapeutin ja nukkumisen ammattilaisten kanssa. Tämä timantti on hiottu vastaamaan syvän unen määrän kasvuun ja levolliseen nukkumiseen, joka lievittää kipua vartalosta ja mielestä. Sängyillä 25 vuoden takuu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Grand Master Comfort”