Grand Luxorior -jenkkisänky 180 x 200 cm

2870,00

LOPPUUNMYYTY!
Koko: 180 x 200 cm
Väri: tumman harmaa

Varasto loppu

Tuotemerkki:
Brands

Kuvaus

HEI, HUOMIO‼️ VIELÄ LUXUSHOTELLIN SÄNKYJÄ JÄLJELLÄ‼️

NYT SINULLA ON AINUTKERTAINEN MAHDOLLISUUS SAADA PREMIUM-LUOKAN SÄNKY MIELETTÖMÄN EDULLISEEN HINTAAN.

Huippuluokan sängyt myydään materiaalien omakustannushinnoin, koska Covid-19 peruutti hotellin kanssa sovitun kaupan.

Materiaalit ehdittiin tilata ja nyt sinulla on mahdollisuus lunastaa hotellisänky kotiisi pelkällä materiaalien nettohinnalla. Rajoitettu erä, joten toimi heti.‼️

Tämän rajoitetun mallistoerän suunnittelu on viety kuluttajille markkinoitavista sängyistä vielä pidemmälle, niin kestävyyden kuin nukkumisergonomian suhteen. Sängyt ovat suunniteltu luxushotellin käyttöön ja sänkyjen nukkumisergonomia on hiottu monen eri lääkärin sekä nukkumisen asiantuntijan kanssa, tarjoamaan mahdollisimman optimaalisen tuen ja mukavuuden nukkujallensa. Olemme valinneet sänkyihin maailman parhaat ruotsalaiset 7-vyöhykkeiset Starsprings -pussijouset, jolle voimme myöntää 25 vuoden takuun! Lisäksi sänkyjen tyylikäs design ei jätä mitään makuuhuonetta kylmäksi!

Tarjoamme näihin tuotteisiin myös kuljetuksen ja vanhan sängyn kierrätyksen veloituksetta (0€) sekä 12kk täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Nyt kannattaa toimia heti ja tilata oikeasti huippusänky halvan sängyn hinnalla!
Tämän ainutkertaisen tarjouksen voit hyödyntää vain perheyrityksemme Freya Beds -myymälästä tai tilaamalla tuotteet puhelimella tai verkosta.

 

Grand Luxorior -vuode tuo todellista luxusta yöuniisi! Tämä vuode on valmistettu käsityönä maailman parhaista sekä ylellisistä materiaaleista. Luxuksen tarjoaa tässä sängyssä ihana patja, jonka päämateriaaleina toimii 4-kerroksinen Starsprings -jousisto sekä 100 % luonnonkumi Vita Talalay.

Patentoidulla menetelmällä valmistettu Vita Talalay -materiaali tarjoaa nukkujalleen optimaalisen nukkumisergonomian lisäksi myös lukuisia muita hyötyominaisuuksia muun muassa oikeanlaisen nukkumislämpötilan sekä erinomaisen hengittävyyden. Materiaali on täysin antibakteerinen, myrkytön, allergiavapaa ja kaiken tämän lisäksi myös erittäin ekologinen! Vita Talalay -luonnonkumi on erittäin hyvin muotonsa pitävä ja siten pitkäikäinen materiaali. Pitkäikäisyyttä lisää myös materiaalin erinomainen hengittävyys, jonka ansiosta ilma pääsee kiertämään vapaasti ja epäpuhtaudet poistuvat.

Sängyssä käytetty Starsprings -jousisto on markkinoiden arvostetuin jousisto, jolle myönnämme 25 vuoden takuun. Grand Luxorior -vuoteen patjaosuudessa on yksilöllisesti suunniteltu neljä kerroksinen jousisto.
Alimmaisena on napakammat jouset tuomassa tukea syvemmältä patjasta ja kolme ylempää jousisto kerrosta tuovat pintapehmeyden patjalle. Jousistojen päällä Vita Talalay ja petauspatja.
Nämä yhdessä muodostavat tunteen, että sänky on samaan aikaan tukeva sekä antaa keholle ylellisen painottomuuden tunteen. Tämä tunne on sanoin kuvaamaton, mutta jos kuvailisimme sitä, se olisi kuin nukkuisit pilven päällä.

Grand Luxorior -vuoteen ylellisyyden kruunaa Natur -petauspatja, joka on valmistettu aidosta puhtaasta villasta ja puuvillasta. Petauspatja on hengittävä ja näin ollen se ei hiosta edes kesäisin.

Lopputuloksena näillä materiaaleilla on syntynyt aivan mielettömän ihana luxus sänky, jonka nukkumisergonomia on hiottu usean lääkärin, fysioterapeutin ja nukkumisen ammattilaisten kanssa. Tämä timantti on hiottu vastaamaan syvän unen määrän kasvuun ja levolliseen nukkumiseen, joka lievittää kipua vartalosta ja mielestä. Sängyillä 25 vuoden takuu.

Väri: Tumma harmaa
Jalat: 12 cm Tammi
Korkeus: 55 cm

Tarjous sisältää: 180 x 200 cm runko-osuudet, joustinpatjat, 180 x 200cm petauspatjan, jalat ja kotiin kuljetuksen Manner-Suomeen.

Nyt voit hankkia todelliset hotelliyöunet kotiisi hyödyntämällä tämän mahdollisuuden.
Mutta toimi nyt, sillä tuotteita on rajoitettu erä ja tarjous on voimassa vain nyt ja niin kauan kuin sänkyjä riittää.

Mikäli mietit Deluxe Hotel -jenkkisängyn ja Grand Luxorior -jenkkisängyn välillä, niin tässä muutama niiden ero. Jousisto: Deluxe Hotel -jenkkisängyssä on kaksi kerroksinen jousisto ja Grand Luxoriorissa taas kuusi kerroksinen jousisto. Grand Luxorion sängyssä nukkumisergonomia on viety vielä pidemmälle, sillä siinä on erityisherkkiä jousia päällimmäisenä, joten se antaa vielä herkemmin kehon eri muodoille tilaa ja vahvempi tuki tulee samaan aikaan alemmista jousistoista. Vaahtomateriaalit: Deluxe Hotel -jenkkisängyssä vaahdot ovat erx-vaahtoa, joka tuon pintapehmeyden sängylle. Grand Luxorior -sängyssä vaahdot ovat täysin luonnonmateriaali, eli 100 % aitoa Vita Talalay -luonnonkumia. Näissä suurin ero on hengittävyydessä. Eli Grand Luxorior -sänky on mukavan viileä kesällä ja miellyttävä myös talvella, koska ilma pääsee kiertämään luonnonmateriaalien ansiosta. Eli mikäli haluat parasta mahdollista nukkumismukavuutta, valitse ehdottomasti käsin valmistettu huippuluokan Grand Luxorior -jenkkisänky. Tässä hintaluokassa, et löydä mitään vastaavaa!

Rahoitusta löytyy sekä verkkokaupan monipuolista maksuvaihtoehdoista että myös myymälästä suoraan. Mikäli rahoituksesta kysymyksiä, niin kysy rohkeasti asiakaspalvelustamme: 010 406 8600

Tarjouksen voit hyödyntää helposti:

Soittamalla: 010 406 8600

Myymälässä: Viihdekeskus Flamingo 2.krs, Tasetie 8, 01510 Vantaa

Tai verkkokaupassa: https://www.sisustepeltoniemi.fi/verkkokauppa/freya-beds/hotellisangyt/

Älä enää mieti, vaan toimi nyt!