fbpx

Grand Luxor -jenkkisänky

TÄNÄÄN MA 6.3.
7 kpl hotellierä!
myynti alkaa klo 08.00

 • laadukkaat materiaalit
 • toimitus suoraan tehtaalta 3.5.2023
 • 100 päivän tyytyväisyystakuu
 • 25 vuoden runko- ja jousitakuu

Huom! Sänkyjä on rajoitettu erä, tuotteet myydään nopeimmille ilman varauksia!

Pidä kiirettä ja varmista omasi jo heti aamulla! (päivystämme 8-21.)

2750,00 

AINUTLAATUINEN MAHDOLLISUUS!

Tee hotellisänky haaveistasi nyt totta ja nuku kotonasi paremmin kuin viiden tähden hotellissa! Rajoitettu hotellisänkyerä realisoidaan nopeimmille väärän sävyisen verhoilukankaan vuoksi. TÄNÄÄN MAANANTAINA 6.3. sinulla on ohittamaton mahdollisuus ostaa aito hotellisänky suoraan kotiisi. Hyödynnä tilaisuus ja tilaa omasi, Grand Luxor -jenkkisängyt vain 2750€/kpl.

Näin edullisesti et löydä mistään unelmiesi runkosänkyä 25 vuoden takuulla, joten älä enää odota vaan toimi nyt.

Tuotteet myynnissä VAIN niin kauan kuin erää riittää. Pidä kiirettä ja varmista omasi soittamalla heti, Rajoitetun erän myynti alkaa kello 08.00 📞: 010 406 8600 (päivystämme kello 8-21.)

 

Grand Luxor -jenkkisänky

Linnan kuningatar laittoin herneen piiloon prinsessavuoteeseen kymmenien patjojen alle, koska halusi löytää aidon prinsessan pojalleen. Oikea prinsessa tuntisi herneen selässään nukkuessaan sängyssä.” Vuosikymmenten alan kokemuksen sekä tutkimustyön pohjalta suunniteltu uusi timantti on vihdoin valmis. Lopputuloksena on aivan mielettömän ihana huippusänky, joka ylittää jokaisen nukkujan odotukset hyvästä sängystä, olemalla aidosti maailman paras. Unohda sänkyliikkeissä juokseminen ja tuotteiden vertailu, sillä olemme tehneet sen puolestasi ja meillä on sinulle nyt paras ratkaisu, Grand Luxor -jenkkisänky.

 

Huippu nukkumisergonomia!

Grand Luxor -hybridsängyssä yhdistyvät kaksi asiaa, joita tarvitset nukkuaksesi aidosti hyvin: huippu nukkumisergonomia sekä ylellinen nukkumismukavuus. Nämä ovat olleet alusta asti sängyn suunnittelun tärkeimmät kulmakivet, joiden pohjalta kaikki materiaalivalinnat on tehty.

Olemme valinneet sänkyyn arvostetuimmat saksalaiset Agro -pussijouset, jotka ovat kiistatta sinulle parhaat mahdolliset. Mikä tekee niistä parhaan sinulle on se, että yli 100 vuoden kehitystyön ansiosta Agro on markkinoiden ainoa jousisto, joka mukautuu juuri sinun kehonpainosi sekä muotojesi mukaan tarjoten optimaalisen tuen. Et tarvitse kehonmittauksia nukkuaksesi hyvin.

Markkinoiden paras jousisto ei pelkästään riittänyt meille. Halusimme tarjota sinulle jotain enemmän ja päätimme rakentaa sänkyyn jousiston ennennäkemättömästi kuuteen kerrokseen. Sängyssä on peräti yli 11 000 jousta tarjoamassa sinulle ennenkokemattoman tuen sekä nukkumismukavuuden, jota et varmasti ole koskaan aiemmin tuntenut. Takaamme, että Grand Luxor -jenkkisängyllä löydät jokaisena yönä sinulle sopivimman nukkumisasennon, lopetat turhan sängyssä pyörimisen ja yöunesi nousevat uudelle tasolle.

 

Aidot luonnonmateriaalit

Nimesimme sängyn Grand Luxor -nimellä, koska sängyssä on ylellinen luxus tuntuma, joka tuntuu siltä kun makaisit pilvien päällä ja tunnet kuinka kehosi rentoutuu. Tämä ihana paineettomuuden tunne on syntynyt tähän luxus sänkyyn tuhansilla jousilla sekä aidoilla 100 % luonnonmateriaaleilla, joita ovat: villa, puuvilla sekä luonnonkumi.

Luonnonkumi on tulevaisuuden vaihtoehto memoryfoam materiaalille, sillä se mukautuu jokaisen nukkujan kehonpainon mukaisesti, mutta ei reagoi kehon lämpöön. Puhtaat luonnonmateriaalit viimeistelevät sänkysi huippuergonomian, tarjotessaan luonnonmukaisuudellaan sinulle lukuisia muita hyötyominaisuuksia. Materiaalin erinomaisen hengittävyyden ansiosta sinulla on aina mm. optimaalinen nukkumislämpötila ja et hikoile tai palele sängyssäsi. Luonnonmateriaalit ovat synteettisiä patjavaahtoja terveellisempiä, kestävämpiä sekä pitkäikäisempiä valintoja.

Näillä laadukkailla materiaaleilla syntyy aito ihana luxus sänky, joka ylittää kaikki odotuksesi hyvästä sängystä olemalla maailman paras.

 

Uskallat tilata kokeilemattakin

Me kannamme täyden vastuun, että Grand Luxor -jenkkisängyllä nukut paremmin kun koskaan aiemmin. Grand Luxor -jenkkisängyn suunnittelussa sekä materiaalivalinnoissa on huomioitu kaikki eri kokoiset sekä painoiset nukkujat, allergiat sekä pienimmätkin yksityiskohdat jokaiselle soveltuvaksi. Markkinoiden parhaan jousiston, luonnonmateriaalien sekä yli 40 vuoden alan kokemuksemme ansiosta tässä on sänky, jonka pystyt tilaamaan kokeilemattakin. Saat tuotteelle 100 päivän tyytyväisyystakuun.

Myönnämme tuotteelle 25 vuoden runko- ja jousitakuun.

 

Miksi tilata Grand Luxor -jenkkisänky nyt?

 • Huippu nukkumisergonomia. Agro Pro-jousisto mukautuu kehonpainosi sekä muotojesi mukaan yksilöllisesti tarjoten optimaalisen tuen.
 • Luxus tuntuma. Yli 10 000 jousta sekä aidot luonnonmateriaalit tarjoavat sänkyyn ylellisen tuntuman.
 • Hengittävät luonnonmateriaalit. Aidot luonnonmateriaalit villa, puuvilla sekä luonnonkumi.
 • 25 vuoden takuu. Myönnämme tuotteelle 25 vuoden  runko- ja jousitakuun.
 • Takaamme tyytyväisyytesi. Uskallat tilata sängyn kokeilemattakin, sillä me takaamme tyytyväisyytesi.
 • Ainutkertainen hinta. Nyt tuotetestaajana sinulla on ainutkertainen mahdollisuus tilata mallistomme lippulaivamalli unohtumattomaan hintaan.

 

OSTAMISESI ON 100 % RISKITÖNTÄ JA  HELPPOA!

 • Paras hinta-laatu suhde! Freya Beds -mallisto on rakennettu muuttamaan Suomen sänkymarkkinaa. Ensimmäinen Premium-sänkymallisto ilman välikäsiä takaa sinulle parhaan hinnan. Tuotteet yksinoikeudella vain meillä. 
 • Saat ostokseesi 100 päivän unitakuun. Freya Beds -mallisto on suunniteltu yli 40 vuoden alan kokemuksella kaikista eri sänkymalleista sekä merkeistä. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.
 • Markkinoiden luotettavin sekä joustavin maksuaika. Me olemme perheyritys, meillä voit maksaa sovitusti.
 • Ostat suomalaiselta perheyritykseltä. Me olemme yli 40 vuotta alalla palvellut perheyritys, tee palvelus ja suosi yksityistä kauppiasta.

jo YLI 4000 tyytyväistä SUOMALAISTA!

Korona-ajan jälkeen olemme myyneet 90 % sängyistämme etänä. Pitkälle viedyn tuotekehityksen ansiosta tuotteen uskaltaa ostaa kokeilemattakin. Tyytyväisyytesi on taattu.


TILAA OMASI HETI:

 1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 010 406 8610 palvelemme puhelimitse kello 8-21
 2. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!
[/ux_text] Soita 010 406 8600

LUE LISÄÄ MEISTÄ SEKÄ TUOTTEESTA:

OLEMME PALVELLEET JO YLI 40-VUOTTA

Sisuste-Peltoniemi on yli 40 vuotta palvellut perheyritys huonekalualalla. Olemme myyneet vuosien aikana kymmeniä eri sänkybrändejä ja satoja eri sänkymalleja. Vuosien aikana asiakkailta saamamme palautteen ja oman opin perusteella olemme valinneet yhdessä lääkäreiden, fysioterapeuttien ja unen ammattilaisten kansssa markkinoiden parhaat mahdolliset materiaalit ja perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin.

Myymme sänkyjä verkossa ja puhelimessa koko Suomeen. Pandemian jälkeen myynnistämme yli 90 prosenttia on tapahtunut etänä. Koska jousisto on niin pitkälle kehitetty, niin uskallamme luvata täyden tyytyväisyyden tuotteelle, sillä yhtään sänkyä ei ole tullut takaisin joita olemme etäkaupassa myyneet. Freya Bedsin sängyille on nyt veloitukseton kotiinkuljetus Manner-Suomen alueella. Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

 

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY:

 • Leveys 160 tai 180 cm, pituus 200 cm, korkeus 66 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
 • Tilauksesta valmistettavat rungot 2-kerroksisella Agro – MiniPocket jousituksella, 2 kpl
 • Väri: tummanharmaa ja jalat tammi 12 cm, halutessasi myös joustinpatja voidaan verhoilla rungon kanssa samalla kankaalla. Kysy muista värivaihtoehdoista puhelimitse!
 • Hybrid-patja: Agro -jousisto, 5-kerroksinen, 7-vyöhykettä, aidot luonnonmateriaalit villa/puuvilla/luonnonkumi.
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings -jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Petauspatja: Aito 100% luonnonmateriaali villa/puuvilla
 • Massiivipuurungolla ja jousistolla 25 vuoden takuu. Jousistolla katkeamattomuustakuun lisäksi muodossaan pysyvyys takuu (tämä ei yleistä alalla).
 • Mikäli muut koot tai värit kiinnostavat, niin soita myyjillemme. SOITA 010 406 8610

 

Sängynpäädyt myydään erikseen, Kysy tarjous!

Koko

160 x 200 cm, 180 x 200 cm

Saatat myös pitää...