fbpx

Golden Sleep -moottorisänky, 2023 uutuus!

2023 UUTUUS ERÄ!
myynti alkaa klo 08.00

 • 2023 saksalainen testivoittaja moottori
 • fysioterapeutin suosittelema
 • markkinoiden paras jousisto
 • 25 vuoden takuu
 • 60 päivän toimitusaikatakuu
 • Maksa miten haluat.

Huom! Tuotteita on vain rajoitettu erä ja sängyt myydään nopeimmille ilman varauksia. Tilaa omasi HETI: 010 406 8600 (päivystämme poikkeuksellisesti 8-21.) 

2950,00 3611,00 

RAJOITETTU ERÄ!

Mullistamme nyt Suomen sänkymarkkinat sekä yöunesi täysin uudella moottorisänkymallillamme!

Pohjoismaissa käsin valmistettu Golden Sleep moottorisänky on suunniteltu yhdessä fysioterapeuttien kanssa juuri sinulle sekä selällesi parhaaksi!  
Toimimalla nyt olet etuoikeutettu tilaamaan vuoden 2023 uutuus mallin erikoisehdoin, sillä uuden malliston kunniaksi myymme nyt tehtaan kanssa sovitun erän nopeimmille ainutkertaisella tarjouksella!

NYT markkinoiden arvostetuimmalla erityisherkällä Nanotech-jousistolla, aidoilla luonnonmateriaaleilla sekä luxus tuntumalla! Viimeistelty huippu nukkumisergonomia sekä täysin uusi 60 päivän toimitusaikatakuu!

Huom! Tämä on rajoitettu tarjouserä! Soita ja tilaa omasi HETI: 010 406 8600 (päivystämme poikkeuksellisesti 8-21.)

 

Golden Sleep -moottorisänky

Golden Sleep-moottorisänky on mallistomme kiistattomasti suosituin moottorisänky ja ergonomisesti varsinainen valioyksilö! Vaihda vanha sänkysi nyt Golden Sleep -moottorisänkyyn, sillä moottorisänky on paras investointi, jonka voit tehdä! Sängyn pääelementtinä toimii kolmikerroksinen ja 7-vyöhykkeinen pussijousisto. Golden Sleep -moottorisängyllä saat tutkitusti lukuisia eri terveyshyötyjä, joista merkittävimmät ovat: apua selkä- sekä lonkkakipuihin, uniongelmiin, nukahtamisvaikeuksiin, kuorsaukseen sekä refluksi oireiden helpotukseen. Golden Sleep -moottorisängyn säätöominaisuuksilla löydät aina juuri sinulle optimaalisen asennon, turha sängyssä pyöriminen vähenee ja syvän unen määräsi kasvaa. Unohtamatta tietenkään kuinka ihanaa on pitkän päivän jälkeen kohottaa jalkoja ylös, rentoutua ja uppoutua lempikirjan tai tv-ohjelman ääreen. Todellista luxusta!

 

SUOMALAISTA SUUNNITTELUA
POHJOISMAINEN KÄSITYÖVALMISTUS

40 vuoden alan kokemuksemme useista sänkymerkeistä sekä -malleista näkyy Freya Beds -tuotteissa. Tiedämme tarkalleen miten ja mistä materiaaleista markkinoiden parhaat sängyt ovat valmistettu. Freya Beds -mallisto on suunniteltu yhdessä käsityöammattilaisten sekä fysioterapeuttien kanssa, jolloin lopputulos on priima.

Golden Sleep -moottorisänky valmistetaan Pohjoismaiden parhaassa sänkytehtaassa, jossa tarkoilla valmistusmetodeilla varmistetaan tuotteiden huipputason laatu sekä pitkäkäyttöikä.

Nämä sängyt ovat ehdotonta keihäänkärkeä markkinassa, niin kestävyydessä, metriaaleissa sekä ergonomiassa. Golden Sleep -moottorisängylle myönnetään pitkä 25 vuoden runko- sekä jousitakuu, joka kattaa myös jousen muodossa pysymisen.

SAKSALAINEN TESTIVOITTAJA MOOTTORI

Golden Sleep on varusteltu markkinan käytetyimmällä saksalaisella testivoittaja Okin -moottorilla. Sängyssä on langattomat kaukosäätimet, jolla vaihdat asentoa helposti. Sängyn ja pää- ja jalkopäätä saat nostettua portaattomasti hiljaisen moottorin avulla. Moottorisänky tuo tereydellisten hyötyominaisuuksien lisäksi ihanaa luksusta makuuhuoneeseesi. Moottorille myönnämme 5 vuoden takuun. Moottoria ympäröi massiivipuinen runkokehikko, teräksisillä runkoripustuksilla sekä moottorinkiinnikkeillä varustettuna.

 

100 % PUHTAAT luonnonmateriaalit

Golden Sleep –moottorisänky on terveellinen huipputason jenkkisänky, jossa synteettiset materiaalit on korvattu aidoilla materiaaleilla. Puhdas luonnonmateriaali minimoi esimerkiksi allergiset reaktiot minimiin.

Vita Talalay -luonnonkumi, puuvilla sekä villa tarjoavat jokaiselle nukkujalle huippu nukkumisergonomian, hengittävyyden sekä optimaalisen nukkumislämpötilan. Lisäksi luonnolliset materiaalit ovat synteettisiä materiaaleja pitkäikäisempiä.

Voit tilata tuotteen 100 % luonnonmateriaali Vita Talalay -petauspatjalla tai osittain synteettisellä Pulse-petauspatjalla!

 

YKSILÖLLINEN HUIPPU NUKKUMISERGONOMIA!

Golden Sleep –moottorisängyssä on markkinoiden arvostetuin ruotsalainen aito Starsprings -pussijousisto. Saman valmistajan jousistoa käytetään monen Pohjoismaisen johtavan sänkyvalmistajan sängyssä, eikä syyttä, sillä patentoidun valmistusmenetelmän vuoksi jousistolle annetaan 25 -vuoden aito takuu. Ergonomiasta huolehtivat jousivyöhykkeet, jotka poistavat kehoon kohsituvan paineen. Kun sängyn jouset ovat useammassa kerroksessa, sänky reagoi äärimmäisen hienosti ja yksityiskohtaisesti nukkujan kehon kanssa, ottaen huomioon kehon muodot.

Jousisto soveltuu niin kylki, vatsalla kuin selällä nukkujalle ja uskallat nyt tilata sängyn kokeilemattakin. Patjatunne eli jousen jäykkyys on sängyssä Fast, eli puolinapakka. Patjatunne on tarvittaessa räätälöitävissä, kysy lisää myyjiltämme soittamalla!

 

Golden Sleep

huipputason moottorisänky maksimaaliseen palautumiseen.

Golden Sleep -moottorisänky

Golden Sleep on on suunniteltu helpottamaan nukkujan kipupisteitä, niin mielestä kuin kehosta. Maksimaalisella palautumisella edistät terveyttäsi ja toimintakykyäsi, sekä heräät aamulla virkeänä.

Golden Sleep -moottorisänky

Golden Sleep sängyllä saat Starsprings -jousiston vuoksi perinteistä moottorisänkyä yksilöllisemmän ergonomian, eli enemmän irti yöunistasi sekä lukuisia terveyshyötyjä.

Golden Sleep -moottorisänky

Golden Sleep -moottorisängyt edustavat aidosti markkinoiden parhaimmistoa niin laadussa, takuussa kuin ergonomiassa. Tuotteella on myös fysioterapeuttien suositus. Paras vastine rahoillesi ja aina 100 päivän tyytyväisyystakuulla!

 

 

OSTAMISESI ON 100 % RISKITÖNTÄ JA  HELPPOA

 • Paras hinta-laatu suhde! Freya Beds -mallisto on rakennettu muuttamaan Suomen sänkymarkkinaa. Ensimmäinen Premium-sänkymallisto ilman välikäsiä takaa sinulle parhaan hinnan. Tuotteet yksinoikeudella vain meillä. 
 • Saat ostokseesi 100 päivän unitakuun. Freya Beds -mallisto on suunniteltu yli 40 vuoden alan kokemuksella kaikista eri sänkymalleista sekä merkeistä. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Lue lisää toimitusehdoista tai kysy myyjältä.
 • Markkinoiden luotettavin sekä joustavin maksuaika. Me olemme perheyritys, meillä voit maksaa miten haluat.
 • Kotiinkuljetus  0 €. Kotiinkuljetus on veloitukseton koko Manner-Suomeen. 
 • Ostat suomalaiselta perheyritykseltä. Me olemme yli 40 vuotta alalla palvellut perheyritys, tee palvelus ja suosi yksityistä kauppiasta.

jo YLI 4000 tyytyväistä SUOMALAISTA.

Koronan aikana olemme myyneet 80 % sängyistämme etänä. Pitkälle viedyn tuotekehityksen ansiosta tuotteen uskaltaa ostaa kokeilemattakin. Tyytyväisyytesi on taattu.


TILAA OMASI:

 1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 010 406 8600 palvelemme puhelimitse kello 8-21.
 2. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta.
Soita 010 406 8600

LUE LISÄÄ MEISTÄ SEKÄ TUOTTEESTA:

OLEMME PALVELLEET JO YLI 40-VUOTTA

Sisuste-Peltoniemi on yli 40 vuotta palvellut perheyritys huonekalualalla. Olemme myyneet vuosien aikana kymmeniä eri sänkybrändejä ja satoja eri sänkymalleja. Vuosien aikana asiakkailta saamamme palautteen ja oman opin perusteella olemme valinneet yhdessä lääkäreiden, fysioterapeuttien ja unen ammattilaisten kansssa markkinoiden parhaat mahdolliset materiaalit ja perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin.

Myymme sänkyjä verkossa ja puhelimessa koko Suomeen. Pandemian aikana myynnistämme tapahtuu etänä yli 95 prosenttia. Koska jousisto on niin pitkälle kehitetty, niin uskallamme luvata täyden tyytyväisyyden tuotteelle, sillä yhtään sänkyä ei ole tullut takaisin joita olemme etäkaupassa myyneet. Freya Bedsin sängyille on nyt veloitukseton kotiinkuljetus Manner-Suomen alueella. Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY:

 • Leveys 160 tai 180 cm, pituus 200 cm, korkeus 68 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
 • Tilauksesta valmistettavat massiivipuiset moottorirungot Starsprings NanoPocket -jousituksella, 2 kpl
 • Verhoilu vaalea beige ja jalat alumiini 12 cm (saatavissa myös muita värejä soita 010 406 8600)
 • Joustinpatjayksiköt, 7 -vyöhykkeisellä Starprings -pussijousistolla, 2 kpl
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings -jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Aito Vita Talalay -luonnonmateriaali petauspatja, yhtenäinen halkioilla tai 2 kpl erillisiä Pulse-petauspatjoja.
 • Kaukosäätimet 2 kpl
 • Massiivipuurungolla ja jousistolla 25 vuoden takuu. Jousistolla katkeamattomuustakuun lisäksi muodossaan pysyvyys takuu (tämä ei yleistä alalla).
 • Kokonaisuuteen sisältyy kotiinkuljetus koko Manner-Suomeen 0 €. Mikäli muut koot tai värit kiinnostavat, niin soita myyjillemme.

Sängynpäädyt myydään erikseen, Kysy tarjous!

MITÄ HYÖTYÄ MOOTTORIVUOTEESTA ON?

Moottoriominaisuudesta saa lisäarvoa monella tapaa, niin terveys- kuin mukavuustekijöihin. Miten miellyttävää on pitkän työpäivän tai lenkin jälkeen nostaa hieman jalkopäätä ylös ja saada veri kiertämään jaloissa. Moottoriominaisuus tuo ergonomiaa kun halutaan lukea, katsoa televisiota, tai muutoin istua puoli-istuvassa tai istuvassa asennossa.

TERVEYDELLISESTI HYÖTYJÄ SAAT MUUN MUASSA SEURAAVIIN ASIOIHIN:

 • Helpotusta selkäkipuihin
 • Apua: uniapnean, kuorsauksen ja astman helpotukseen
 • Refluksioireiden ja närästyksen lievitys
 • Unettomuuden hoito
 • Ruuansulatuksen helpotus
 • Parempi verenkierto
 • Erilaiset reumat ja kivun lievitys

MIKÄLI MIETIT VITA TALALAY -PETAUSPATJAN JA PULSE -PETAUSPATJAN VÄLILLÄ, NIIN TÄSSÄ MUUTAMA NIIDEN ERO!

 • Ergonomia: Vita Talalay -petauspatja muotoutuu kehosi mukaan poistaen kehoon kohdistuvaa painetta ja aktivoiden ääreisverenkiertoa.
 • Hengittävyys: Vita Talalay -petauspatja on 100% luonnonmateriaali, jonka avoimen solurakenteen ansiosta materiaali on täysin hengittävä. Täydellisen hengittävyyden ansiosta petauspatja pysyy paremmin puhtaana, raikkaana ja se ei hiosta edes kesä kuumalla. Vita Talalay -petauspatja tarjoaa nukkujalleen aina optimaalisen nukkumislämpötilan vuodenajasta riippumatta.
 • Ominaisuudet: Vita Talalay -petauspatja tarjoaa optimaalisen ergonomian lisäksi lukuisia muita hyötyominaisuuksia. Materiaali on mm. antibakteerinen, täysin kemikaalivapaa, allergiaystävällinen sekä hengittävä luonnonmateriaali. Aidon 100 % luonnonmateriaalisuuden ansiosta Vita Talalay -petauspatja on myös pitkäikäisempi.
Koko:

160 x 200 cm, 180 x 200 cm

Petauspatja:

Pulse, Vita Talalay +661 €