fbpx

Gallery Street Graph 9144 – matto

Gallery Street Graph -maton avulla saat kotiisi taidetta, väriä ja modernia ilmettä. Taideteosta voi käyttää mattona tai asettaa seinälle. Tämä uniikki teos tuo kotiisi ainutlaatuisuuden tunnetta.

255,00 1855,00 

Louis De Poortere: Gallery Street Graph 9144

Gallery Street Graph 9144 matossa yhdistyvät rytmikäs musta ja lyyriset värit, jotka muodostavat uniikin ja modernin taideteoksen lattiallesi (tai seinällesi).

Jos Raoul Dufy tai Henri Matisse olisivat tavanneet Keith Haring:in ja tehneet yhdessä urbaania taidetta, niin tämä matto voisi hyvin edustaa sitä lopputulosta, mitä heidän yhdistetystä mielikuvituksestaan olisi voinut syntyä.

Louis De Poortere on Belgialainen mattovalmistaja, jonka tuotteet ovat materiaaliltaan sileää, sametinpehmeää puuvillachenilleä. Matot valmistetaan Louis De Poortere:n tehtaalla Belgiassa. Jokainen Louis De Poortere:n valmistama matto toteutetaan yli vuosisadan kokemuksella ja ammattitaidolla.

Matoissa on luonnon- latex kumipohja liukastumisen estämiseksi. Louis De Poortere:n matot ovat hyvin ohuita, joten ne sopivat mainiosti paikkoihin, joissa oven täytyy päästä avautumaan maton ylitse.

Katso kaikki Louis De Poortere:n tuotteet

Hoito-ohjeet

  • Imurointi: Imurointi noin kerran viikossa auttaa pidentämään maton käyttöikää.
  • Tamppaaminen: Vie matto pihalle ja puistele ensin. Sitten aseta matto mattotelineeseen ja tamppaa mattopiiskalla miuluiten maton takapuolelta. Viimeistele puhdistus imuroimalla matto.
  • Tarkemmat pesuohjeet: Täällä
Paksuus

3mm

Materiaali

100% puuvilla

Paino

1500 gr/m2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gallery Street Graph 9144 – matto”

Saatat myös pitää...

255,00 1030,00