fbpx

Gallery Dorado 9143 – matto

Kunnianosoitus yhdelle Pablo Picasson kuuluisimmista teoksista: Tämä ilmeikäs luomus katsoo sinua joka kulmasta ja valvoo kotiaskareitasi.

255,00 1030,00 

Louis De Poortere: Gallery Dorado 9143

Gallery Dorado 9143 -maton avulla saat kotiisi taidetta, väriä ja modernia ilmettä. Taideteosta voi käyttää mattona tai asettaa seinälle. Tämä uniikki teos tuo kotiisi ainutlaatuisuuden tunnetta.

Louis De Poortere on Belgialainen mattovalmistaja, jonka tuotteet ovat materiaaliltaan sileää, sametinpehmeää puuvillachenilleä. Matot valmistetaan Louis De Poortere:n tehtaalla Belgiassa. Jokainen Louis De Poortere:n valmistama matto toteutetaan yli vuosisadan kokemuksella ja ammattitaidolla.

Matoissa on luonnon- latex kumipohja liukastumisen estämiseksi. Louis De Poortere:n matot ovat hyvin ohuita, joten ne sopivat mainiosti paikkoihin, joissa oven täytyy päästä avautumaan maton ylitse.

Katso kaikki Louis De Poortere:n tuotteet

Hoito-ohjeet

  • Imurointi: Imurointi noin kerran viikossa auttaa pidentämään maton käyttöikää.
  • Tamppaaminen: Vie matto pihalle ja puistele ensin. Sitten aseta matto mattotelineeseen ja tamppaa mattopiiskalla miuluiten maton takapuolelta. Viimeistele puhdistus imuroimalla matto.
  • Tarkemmat pesuohjeet: Täällä
Paksuus

3mm

Materiaali

100% puuvilla

Paino

1500 gr/m2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gallery Dorado 9143 – matto”

Saatat myös pitää...