Fly

2495,00 5049.00€

Fly – sohva on moderni, reilunkokoinen katseenvangitsija olohuoneeseen isommallekkin ystäväjoukolle.

Tuotemerkki:
Brands

Kuvaus

Fly – sohva on moderni, reilunkokoinen katseenvangitsija olohuoneeseen isommallekkin ystäväjoukolle.

Fly on verhoiltu keltaisella, kestävällä verhoilukankaalla. Runko on tehty puusta ja istuinpehmusteena ja selkänojissa on käytetty muototakuun lunastavaa kylmävaahtoa, joka on vaahtomuovia huomattavasti miellyttävämpi ja kestävämpi. Istuin ei painu ”montulle”. Fly – sarjassa on monta erilaista moduulipalasta, joista saa rakennettua erilaisia sohvia jokaiselle olohuoneeseen sopivaksi. Sarja taipuu kulma- ja divaanisohvaan sekä perinteisiin yhdestä kolmen istuttaviin sohviin.

Tilattavissa myymälästä myös muilla verhoilu- ja jalkavaihtoehdoilla.

Sohvan koko: 297×231/102x90cm

Väri: Keltainen

Tervetuloa koeistumaan ja valitsemaan juuri itsellesi sopiva kokonaisuus tai hyödynnä verkkokaupan tarjous heti!

Kolmen sukupolven ajan, vuodesta 1948, Burhénsin perhe on valmistanut ja suunnitellut huonekaluja, jotta sinä voisit nauttia heidän sohvillaan ajastasi ystävien kanssa. He haluavat tehdä juuri sinun olosi kotoisaksi heidän huonekaluillaan. Burhénsin kalusteissa ei tingitä laadusta, mutta he pitävät hinnat sopivina, jotta kaikilla olisi mahdollisuus heidän huonekaluihinsa.

Burhénsin perhe on alusta asti keskittynyt pehmustettuihin huonekaluihin, painopiste on laadussa ja mukavuudessa. He ovat tarkkaavaisia, tarjoavat suuren valinnanvapauden ja työskentelevät mielellään asiakkaiden kanssa. Tällöin saavutetaan parhaat tulokset.

Burhénsilla on edelleen töissä ihmisiä, jotka ovat olleet mukana alusta asti. Yrityksessä ollaan luonnollisesti ylpeitä siitä, että heillä on pitkäaikaista toimintaa ja kestävä työilmapiiri. Omat puusepät takaavat sen, että Burhénsilla on mahdollisuus joustavuuteen ja nopeaan tuotekehitykseen.