Florentine-jenkkisänky

alk. 7420,00 

25-vuoden takuu.

Poista
Tuotemerkki: ,
BrandsBrands

Kuvaus

Florentine -designjenkkisänky,  kun haluat sängyltäsi vain parasta. Tyylikäs design ja huippu ergonomia!

Florentine -designjenkkisänky on Freya Bedsin suosittu sänkymalli sinulle, joka haluat sängyltäsi vain aidosti parasta: optimaalisen ergonomian, ylellisen tuntuman, laadukkaat materiaalit sekä ennen kaikkea tyylikkään designin. Tässä jenkkisängyssä on 3-kerroksinen maailman paras vyöhykkeellinen pussijousisto Starsprings, joka takaa parhaan mahdollisen nukkumisergonomian ja paineettomuuden tunteen nukkujan selkärangan ja niskan alueelle. Jousiston yli 100 vuoden kehitystyö nostaa laadun aivan uudelle tasolle ja takaa 25 vuoden takuun. Rungon alimpaan kerrokseen suunnitellun erityisherkän nanojousiston ansiosta sänky tukee vartaloa sen tarvitsemalla tavalla. 

Florentine on aito luxus designsänky! Tarkoittaen sitä, että kaikki synteettiset sekä myrkylliset patjavaahdot on korvattu aidolla 100 % luonnonmateriaalilla, Vita Talalay:lla. Aito luonnonmateriaali EI reagoi kehonlämpöösi kuten synteettiset patjavaahdot, vaan se mukautuu aidosti kehonpainoosi tukien juuri oikeista kohdista. Vita Talalay on tutkitusti paras mahdollinen valinta selällesi ja se tarjoaa parhaan nukkumisergonomian lisäksi myös lukuisia muita hyötyominaisuuksia! Erinomaisen hengittävyyden ansiosta sinulla on aina optimaalinen nukkumislämpötila vuodenajasta riippumatta, jolloin turha sängyssä pyöriminen vähenee, syvänunen määräsi kasvaa ja nukut levollisesti. Tämä Hollannissa valmistettu patjamateriaali on tutkitusti maailman puhtain ja se ei sisällä mitään myrkyllisiä tai haitallisia kemikaaleja.

Suosittelemme käyttämään petauspatjan kanssa puuvillaista petauspatjan suojusta, jolloin huollettavuus helpottuu vielä enemmän ja patjan pitkäikäisyys säilyy. Sänky on verhoiltu upealla helppohoitoisella vaalean beigellä kankaalla, joka on sävyltänsä hieman vaalean pellavan värinen. Ulkonäöltänsä ilmavan kevyessä Florentine -designjenkkisängyssä silmä lepää. Vaikka sänky on 180 cm leveä, niin se ei ole valtavan massiivinen pienemmässäkään makuuhuoneessa.

 

Tuotetiedot:

 • Leveys: 180 cm
 • Pituus: patjan pituus 200 cm, integroidun päädyn kanssa 224 cm
 • Korkeus: 57 cm lattiasta petauspatjan pintaan ja päädyn kanssa 115 cm
 • Jalat: kromi
 • Verhoilu väri: beige
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Runko: massiivipuu 25 vuoden takuu
 • Jousisto: Starsprings -jousisto, 3-kerroksinen, 7-vyöhykettä, 25 vuoden takuu
 • Ulkonäkö: ilmava design

Hintaan sisältyy tilauksesta valmistettavat: runko 180×224, joustinpatja 180×200, integroitu pääty, jalat,  Freya Beds Vita Talalay -petauspatja 1800×200, kotiinkuljetus.

Mikäli muut koot tai värit kiinnostavat, niin soita myyjillemme: 010 4068 600

 

Mitä hyötyä saat Florentine -designjenkkisängystä verrattuna muihin sänkyihin?

Florentine -designjenkkisängyn etu on siinä, että siinä yhdistyvät kaikki sänkyjen parhaat ominaisuudet kuten: nukkumisergonomia, käytännöllisuus ja upea ulkonäkö.
Tässä hyötyjä listattuna:

 • Terveellinen: monikerroksinen jousisto takaa parhaan mahdollisen nukkumisergonomian ja paineettomuuden tunteen nukkujan selkärangan ja niskan alueelle.
 • Hengittävä: lähimpänä kehoa oleva luonnonkumista valmistettu Vita Talalay -petauspatja on hengittävämateriaali ja ei siten ole kesällä hiostava kun ilma pääsee kiertämään patjan ympäri.
 • Helppo: kokonainen paketti, integroitu pääty kuuluu pakettiin mukaan.
 • Käytännöllinen: korkea maavara ja integroitua pääty tekevät siivoamisesta helppoa, kun pääty ei makaa lattialla ja sängyn alla on reilusti tilaa.
 • Ulkonäkö: moderni ja ilmava tätä päivää oleva design tekevät sängystä makuuhuoneen sydämen.

 

NYT ERIKOISETUNA 36 KK KOROTONTA MAKSUAIKAA!

Nyt saatavilla 36 kk korotonta maksuaikaa! Rahoituksen voit hakea itse jo valmiiksi tämän linkin kautta: Resurs Bank -rahoitus 36 kk korotonta
Kun rahoitus on haettu, soita meille: 0104068600, niin laitetaan sänky tilaukseen. Rahoituksenhaku on mahdollista tehdä myös puhelimitse, joten soita meille 0104068600, me autamme!

Voit maksaa ostoksesi kätevästi laskulla tai Sinulle sopivissa erissä. Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen yllä olevalla linkillä tai toimipisteessämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

 • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
 • Saat ostoksille 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ja tarvittaessa voit valita ostoksellesi myös jopa 36 kk korottoman maksuvaihtoehdon
 • Tilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on käyttövalmis heti. Tilissä ei myöskään ole vuosimaksua.
 • Soita meille, niin kerromme lisää: 0104068600

 

Olemme palvelleet jo yli 40-vuotta 

Freya Bedsin sängyille on aina veloitukseton kotiin kuljetus Manner-Suomen alueella. Lisäksi 100km:n säteellä Vantaan Flamingosta tilaukseen sisältyy aina veloitukseton tuotteen kokoaminen ja tarvittaessa vanhan tuotteen kierrätys. Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

www.freyabeds.fi

Hyödynnä nyt tämä ainutkertainen tilaisuutesi! Hanki nyt parhaat mahdolliset yöunet.

 

Osta parhaat yöunet ja hyödynnä tarjous NYT:

1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 0104068600

2. Myymälästä Vantaalta: Tasetie 8, 01510 Vantaa / Myymälä on kauppakeskus Flamingon 2. kerroksessa (Finnkinoa vastapäätä)

3. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!

 

Koko:

160×200, 180×200

Väri:

Beige, Ruskea, Vaaleanharmaa, Tummanharmaa, Roosa, Turkoosi, Tummansininen, Hopea-Musta, Musta