Florentine – jenkkisänky

alk. 6370,00 

25-vuoden takuu.

Poista
Tuotemerkki: ,
BrandsBrands

Kuvaus

Florentine – jenkkisänky, jolla nukut hyvin tyylikkäästi.

Florentine on Freya Bedsin tyylikäs jenkkisänky, joka viehättää kevyellä ulkonäöllä ja takaa erinomaiset yöunet. Florentine jenkkisängyssä on pääty integroituna sängyn rakenteeseen.

Runko ja petauspatja 

Florentine -jenkkisängyn perusta rakentuu laadukkaisiin ruotsalaisiin Starsprings -jousistoihin ja Vita Talalay N9 -luonnonkumivaahto pintakerrokseen.  Pussijousisto takaa sängylle miellyttävän ja kestävän rakenteen. Aito Vita Talalay -luonnonkumi lisää sängyn nukkumisergonisuutta ja käyttömukavuutta. Florentine -jenkkisängyn pintapehmeys muodostuu laadukkaasta Vita Talalay petauspatjasta, joka on 100% luonnontuote. Vita Talalay on materiaalina hengittävä ja se tarjoaa nukkujalleen parhaan mahdollisen tunteen sängyssä sekä optimaalisen nukkumislämpötilan. Vita Talalay -materiaali on antibakteerinen ja se on ainoa materiaali jonka on todettu hylkivän hyönteisiä ja bakteereja niin paljon, että se jopa estää niitä tulemaan vuoteeseen.  Suosittelemme käyttämään petauspatjan kanssa petauspatjan suojusta, jolloin huollettavuus helpottuu ja patjan pitkäikäisyys säilyy. 

Jalat, kangas ja kovuusaste 

Florentine -jenkkisänky on  muodoltansa moderni, tyylikäs ja nykyaikainen.  Florentine -jenkkisängyssä on samat tai jopa paremmat ominaisuudet kuin perinteisessä jenkkisängyssä, mutta sängyn rungon alempaan kerrokseen on valittu matalammat erityisherkät nanojousistot.  Tämän ansiosta nukkumisergonomia on saatu aivan uudelle tasolle sekä ulkonäöstä on saatu kevyt ja ilmava! Slim -rungon ansiosta myös sängyn alta on helppo imuroida!  Omaa persoonallisuutta sänkyyn saadaan valitsemalla omaan sisustukseen sopiva kangas. 

Jokainen Freya Bedsin sänky valmistetaan aina tilauksesta, joten yksityiskohdat pystytään valitsemaan jokaiseen sänkyyn erikseen. Verhoilulla saadaan sängystä juuri omaan kotiin personoitu tuote, sillä valittavanasi ovat yhdeksän eri kangas väriä. Jousiston tuntumaan on valittavissa juuri kullekin keholle mieluisa vaihtoehto: Soft, Medium, Fast ja Extra fast. Hintaan sisältyy: runkosänky, jalat ja petauspatja kotiin toimitettuna.

Olemme palvelleet jo yli 40-vuotta 

Freya Bedsin sängyille on aina veloitukseton kotiin kuljetus Manner-Suomen alueella. Lisäksi 100km:n säteellä Vantaan Flamingosta ja Lahden keskustasta tilaukseen sisältyy aina veloitukseton tuotteen kokoaminen ja tarvittaessa vanhan tuotteen kierrätys.  

Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

 

Myös muita koko- ja variaatiovaihtoehtoja saatavilla. Kysy myyjiltämme: 010 4068 600

https://www.freyabeds.fi/

Koko:

160×200, 180×200

Patjan tunne oikea:

Soft, Medium, Fast, Extra Fast

Patjan tunne vasen:

Soft, Medium, Fast, Extra fast

Väri:

Beige, Ruskea, Vaaleanharmaa, Tummanharmaa, Roosa, Turkoosi, Tummansininen, Hopea-Musta, Musta