fbpx

Fading World Medallion – matto

Nostalgia on tärkeä osa Fading World mattoja. Matoissa yhdistyy kaksi design tyyliä: “Medallion” ja “Old Kilim”, joissa molemmissa on rikkaita ja häivytettyjä värejä. Lopputuloksena on klassinen matto autenttisen kuluneella ilmeellä, mutta nykyaikaisella twistillä.

Useita värivaihtoehtoja.

205,00 1730,00 

Louis De Poortere: Fading World Medallion

Fading World Medallion matot on kudottu jakardikangaspuilla ja puuvillachenille langalla. Jokaisessa matossa on useita kerroksia tekstuuria. Kulutetut kohdat ja mutkikas nidonta luovat todellisen “Vintage” ilmeen.

Maton keskellä sijaitseva medaljonki on ikivanha klassikko. Maton kulutetut ja häivytetyt kohdat luovat maton, joka tuo palan historiaa kotiisi. Eloisat värien korostukset tekevät matoista lisäksi tyylikkäitä ja nykyaikaisia.

Louis De Poortere on Belgialainen mattovalmistaja, jonka tuotteet ovat materiaaliltaan sileää, sametinpehmeää puuvillachenilleä. Matot valmistetaan Louis De Poortere:n tehtaalla Belgiassa. Jokainen Louis De Poortere:n valmistama matto toteutetaan yli vuosisadan kokemuksella ja ammattitaidolla.

Matoissa on luonnon- latex kumipohja liukastumisen estämiseksi. Louis De Poortere:n matot ovat hyvin ohuita, joten ne sopivat mainiosti paikkoihin, joissa oven täytyy päästä avautumaan maton ylitse.

Katso kaikki Louis De Poortere:n tuotteet

Hoito-ohjeet

  • Imurointi: Imurointi noin kerran viikossa auttaa pidentämään maton käyttöikää.
  • Tamppaaminen: Vie matto pihalle ja puistele ensin. Sitten aseta matto mattotelineeseen ja tamppaa mattopiiskalla miuluiten maton takapuolelta. Viimeistele puhdistus imuroimalla matto.
  • Tarkemmat pesuohjeet: Täällä
Paksuus

3mm

Materiaali

100% puuvilla

Paino

1500 gr/m2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fading World Medallion – matto”

Saatat myös pitää...

529,00 2145,00