fbpx

Exclusive Hotel -moottorisänky

sunnuntaina 25.9.
viimeiset 7 kpl!

myynti alkaa klo 08.00

 • kotiinkuljetus 0€
 • joustavaa maksuaikaa
 • aito hotellijousisto
 • 25 vuoden takuu

Huom! Hotellisänkyjä on vain rajoitettu erä, joten tarjous loppuu hetkellä millä hyvänsä. Tilaa omasi HETI: 010 406 8600 (päivystämme poikkeuksellisesti 8-21.) 

SOITA TÄSTÄ 010 406 8600
Poista

2144,00 2805,00 

nämä viedään käsistä
varmista omasi heti!

Nuku kotonasi paremmin kuin viiden tähden hotellissa ja tilaa aito hotellisänky kotiisi jo tänään, nettohintaan!

Voitimme Luxury Spa & Wellness kylpylähotellin tarjouskilpailun, johon pääsemme toimittamaan mallistomme parhaita premium-sänkyjä. Tämän suuren projektikaupan yhteydestä myymme nyt rajoitetun erän Exclusive Hotel -moottorisänkyjä myös suoraan kuluttajille projektikaupan NETTOHINNOIN!

Hotellisänkyjen myynti jatkuu nyt vielä sunnuntaina 25.9. ja tuotteet ovat tilattavissa kello 08.00 alkaen! Hyödynnä ainutkertainen tilaisuutesi nyt heti, sillä nämä luxus sängyt ovat varusteltu aidolla hotelli jousituksella, luonnonmateriaaleilla sekä ylellisellä tuntumalla! Kaikki tuotteet myydään ilman varauksia nopeimmille!

Huom! Tämä on rajoitettu tarjouserä! Soita ja tilaa omasi HETI: 010 406 8600 (päivystämme poikkeuksellisesti 8-21.)

 

⭐⭐⭐⭐⭐ -MOOTTORISÄNKY

Exclusive Hotel -moottorisängyssä on kaikki mitä voit ikinä haaveilla. Tämä huippulaadukas sänky valmistetaan alusta loppuun käsityönä käyttäen vuosikymmenten alan kokemustamme sekä ammattitaitoa. Tarkalla käsityövalmistuksella varmistamme, että sänky täyttää kaikki laatukriteerimme ja voimme tarjota tuotteelle 25 vuoden jousisto- sekä runkotakuun. Kaikki materiaalit, jota käytämme sängyn valmistuksessa erottuvat normaalisti markkinoilla olevasta kuluttajatasosta vielä pidemmälle viedyn ergonomian sekä vahvempien materiaalien vuoksi. Nämä takaavat tuotteelle pidemmän käyttöiän sekä ennen kaikkea sinulle parhaat yöunet. 

Sängyn huippuergonomian salaisuutena on markkinoiden arvostetuimmat Starsprings -jousistot, jotka on käsin rakennettu sänkyyn kolmeen eri kerrokseen. Yli 100 vuoden jousiston kehitystyön ansiosta, nämä jouset tarjoavat jokaiselle nukkujalleen optimaalisen ergonomian sekä tuen, kehonpainosta tai koosta riippumatta. Jousisto mukautuu yksilöllisesti juuri sinun kehosi mukaan, jokaista jousistokerrosta myöden. Exclusive Hotel -moottorisängyn huippujousistolla selkä- sekä lonkkakivut ovat historiaa ja hyvin nukuttu yö saa elämässäsi uuden merkityksen.

Aidot 100 % luonnonmateriaalit

Exclusive Hotel -moottorisänky on aito luxus sänky, jossa kaikki synteettiset sekä myrkylliset patjavaahdot on korvattu aidolla 100 % luonnonmateriaalilla, Vita Talalay:lla. Aito luonnonmateriaali EI reagoi kehonlämpöösi kuten synteettiset patjavaahdot, vaan se mukautuu aidosti kehonpainoosi tukien juuri oikeista kohdista. Vita Talalay on tutkitusti paras mahdollinen valinta selällesi ja se tarjoaa parhaan nukkumisergonomian lisäksi myös lukuisia muita hyötyominaisuuksia! Erinomaisen hengittävyyden ansiosta sinulla on aina optimaalinen nukkumislämpötila vuodenajasta riippumatta, jolloin turha sängyssä pyöriminen vähenee, syvänunen määräsi kasvaa ja nukut levollisesti.  

Voit tilata Exclusive Hotel -moottorisängyn 100% luonnonmateriaali Vita Talalay -petauspatjalla tai osittain synteettisellä Pulse -petauspatjalla! Huom. jos tilaat tuotteen Pulse -petauspatjalla moottorisänkyyn tulee 2 erillistä petauspatjaa.

 

SAKSALAINEN TESTIVOITTAJA MOOTTORI

Exclusive Hotel -moottorisänkymalli on varusteltu markkinoiden parhaalla saksalaisella testivoittaja Okin-moottorilla. Sängyn pää- ja jalkopäätä saat nostettua portaattomasti hiljaisen moottorin avulla. Moottorisänky tuo luksusta, käytettävyyttä ja apua arkeen. Moottorille voimme myöntää 5 vuoden takuun. Moottoria ympäröi massiivipuinen runkokehikko, teräksisillä runkopalkeilla sekä moottorinkiinnikkeillä varustettuna. 

Älä välitä arjen haasteista, vaan ota elämänilo haltuusi ja tee tänään ensimmäinen askel nautinnolliseen elämään ja panosta hyvinvointiisi ostamalla Exclusive Hotel -moottorisänky ennen näkemättömään hintaan.

Tätä sänkytarjousta et voi ohittaa, kaikki tuotteet myydään tänään ilman varauksia nopeimmille!

 


Exclusive Hotel

HOTELLISÄNKYMALLISTO

Exclusive Hotel -MALLISTO

Exclusive Hotel –hotellisängyt on suunniteltu spa-hotelliin tarjoamaan parhaaseen huoneeseen jokaiselle nukkujalle ylelliset sekä rentouttavat yöunet. Nämä sängyt lievittävät kipua niin mielestä kuin kehosta.

Exclusive Hotel –MALLISTO

Rentoudu pitkän päivän jälkeen ylellisessä Exclusive Hotel –hotellisängyssä ja tunnet kuinka palaudut kokonaisvaltaisesti. Nouse joka aamuun uudestisyntyneenä ja parempana versiona itsestäsi.

Exclusive Hotel –MALLISTO

Hemmottelu ja oman ajan ottaminen arjen keskellä on tärkeää. Exclusive Hotel -hotellisänky on nukkujan keidas, josta ei tee mieli poistua sen tarjoaman hyvän olon sekä viimeistellyn nukkumisergonomian vuoksi.

 

OSTAMISESI ON 100 % RISKITÖNTÄ JA  HELPPOA!

 • Saat ostokseesi 100 päivän unitakuun. Freya Beds mallisto on suunniteltu yli 40 vuoden alan kokemuksella kaikista eri sänkymalleista sekä merkeistä. Jos et ole tyytyväinen saat rahasi takaisin*, kysy lisää.
 • Markkinoiden luotettavin sekä joustavin maksuaika. Tarjoamme sinulle markkinoiden joustavimmat maksutavat. Soita ja kysy lisää!
 • Kotiinkuljetus 0 €. Kotiinkuljetus on veloitukseton koko Manner-Suomeen! 
 • Ostat suomalaiselta perheyritykseltä. Me olemme yli 40 vuotta alalla palvellut perheyritys, meihin voit luottaa!

jo YLI 4000
tyytyväistä
SUOMALAISTA!

Koronan aikana olemme myyneet 95 % sängyistämme etänä. Pitkälle viedyn tuotekehityksen ansiosta tuotteen uskaltaa ostaa kokeilemattakin. Tyytyväisyytesi on taattu.


TILAA OMASI HETI:

 1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 010 406 8600 palvelemme puhelimitse kello 8-21
 2. Tule myymälään: Freya Beds myymälä, Tasetie 8, Vantaa, Viihdekeskus Flamingo 2. krs. (Finnkinoa vastapäätä). Ma-Pe klo 10-19, La 10-17.
 3. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!
Soita 010 406 8600

LUE LISÄÄ MEISTÄ SEKÄ TUOTTEESTA:

YLI 40 VUOTTA PALVELLUT PERHEYRITYS

OLEMME PALVELLEET JO YLI 40-VUOTTA

Sisuste-Peltoniemi on yli 40 vuotta palvellut perheyritys huonekalualalla. Olemme myyneet vuosien aikana kymmeniä eri sänkybrändejä ja satoja eri sänkymalleja. Vuosien aikana asiakkailta saamamme palautteen ja oman opin perusteella olemme valinneet yhdessä lääkäreiden, fysioterapeuttien ja unen ammattilaisten kansssa markkinoiden parhaat mahdolliset materiaalit ja perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin.

Myymälämme sijaitsee Vantaalla, mutta myymme sänkyjä verkossa ja puhelimessa koko Suomeen. Pandemian aikana myynnistämme tapahtuu etänä yli 95 prosenttia. Koska jousisto on niin pitkälle kehitetty, niin uskallamme luvata täyden tyytyväisyyden tuotteelle, sillä yhtään sänkyä ei ole tullut takaisin joita olemme etäkaupassa myyneet. Freya Bedsin sängyille on nyt veloitukseton kotiinkuljetus Manner-Suomen alueella. Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY:

 • Leveys 160 tai 180 cm, pituus 200 cm, korkeus 68 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
 • Tilauksesta valmistettavat massiivipuurunkoiset moottorirungot 7-vyöhykkeisellä Starsprings-jousituksella,  2 kpl
 • Verhoilu: vaalea harmaa ja jalat alumiini 12 cm (saatavissa myös muita värejä soita 010 406 8600)
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings -jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Aito Vita Talalay -luonnonmateriaali petauspatja, yhtenäinen halkioilla tai 2 kpl erillisiä Pulse-petauspatjoja.
 • Langattomat kaukosäätimet 2 kpl
 • Massiivipuurungolla ja jousistolla 25 vuoden takuu. Jousistolla katkeamattomuustakuun lisäksi muodossaan pysyvyys takuu (tämä ei yleistä alalla).
 • Mikäli muut koot tai värit kiinnostavat, niin soita myyjillemme. SOITA 010 406 8600

 

Sängynpäädyt myydään erikseen, Kysy tarjous!

Koko:

160 x 200 cm, 180 x 200 cm

Petauspatja:

Pulse, Vita Talalay +661€