fbpx

Master Hotel -handmade sviittisänky

sunnuntaina 7.8.
hotellierää jäljellä vain viimeiset 2 KPL!

myynti alkaa klo 08.00

 • 6-kerroksinen jousisto, 7-vyöhykettä
 • Uskomattomat yli 11 000 jousta
 • 100 % aidot luonnonmateriaalit
 • huippu nukkumisergonomia sekä luxus tuntuma
 • 25 vuoden runko- sekä jousitakuu.
 • Upea tyylikäs design
SOITA TÄSTÄ 010 406 8600
Poista

2788,00 

hotellierän viimeiset!
varmista omasi nyt heti!

Tee hotellisänky haaveistasi nyt totta ja nuku kotonasi paremmin kuin viiden tähden hotellissa!

Voitimme Luxury Spa & Wellness kylpylähotellin tarjouskilpailun, johon pääsemme toimittamaan mallistomme parhaita premium-sänkyjä. Tämän suuren projektikaupan yhteydestä myymme nyt rajoitetun erän Master Hotel -handmade sviittisänkyjä myös suoraan kuluttajille projektikaupan NETTOHINNOIN!

Hotellisänkyjen viimeisten kappaleiden myynti huipentuu sunnuntaina 7.8. ja tuotteet ovat tilattavissa kello 08.00 alkaen! Hyödynnä ainutkertainen tilaisuutesi nyt heti, sillä nämä luxus sängyt ovat varusteltu aidolla hotelli jousituksella, luonnonmateriaaleilla sekä ylellisellä tuntumalla! Kaikki tuotteet myydään ilman varauksia nopeimmille!

Huom! Tämä on rajoitettu tarjouserä! Soita ja tilaa omasi HETI: 010 406 8600 (päivystämme poikkeuksellisesti 8-21.)

 

Master Hotel
-handmade sviittisänky

Master Hotel on yli 40 vuoden alan kokemuksemme taidonnäyte. Vankan alan kokemuksemme, ammattitaitomme sekä timanttisen ammattilaisryhmän kanssa se on saatu juuri sinulle parhaaksi. Me kannamme vastuun sinun tyytyväisyydestäsi, parhaista yöunista ja saat ne nyt meiltä edullisemmin kun mistään muualta.

Master Hotel -sviittisängyssä yhdistyvät kaksi asiaa, joita tarvitset nukkuaksesi aidosti hyvin: huippu nukkumisergonomia sekä ylellinen nukkumismukavuus. Nämä ovat olleet alusta asti sängyn suunnittelun tärkeimmät kulmakivet, joiden pohjalta kaikki materiaalivalinnat on tehty.

Valitsimme sänkyyn markkinoiden arvostetuimmat ruotsalaiset Starsprings-jouset, jotka ovat kiistatta sinulle parhaat mahdolliset. Mikä tekee niistä parhaan sinulle on se, että yli 100 vuoden kehitystyön ansiosta Starsprings on markkinoiden ainoa jousisto, joka mukautuu juuri sinun kehonpainosi sekä muotojesi mukaan tarjoten optimaalisen tuen. Et tarvitse kehonmittauksia nukkuaksesi hyvin.

Markkinoiden paras jousisto ei pelkästään riittänyt meille. Halusimme tarjota sinulle jotain enemmän ja päätimme rakentaa sänkyyn jousiston ennennäkemättömästi kuuteen kerrokseen. Sängyssä on peräti yli 10 000 jousta tarjoamassa sinulle ennenkokemattoman tuen sekä nukkumismukavuuden, jota et varmasti ole koskaan aiemmin tuntenut. Takaamme, että Master Hotel -sviittisängyllä löydät jokaisena yönä sinulle sopivimman nukkumisasennon, lopetat turhan sängyssä pyörimisen ja yöunesi nousevat uudelle tasolle.

 

 

Aidot luonnonmateriaalit!

Master Hotel -sviittisängyssä on ylellinen luxus tuntuma, joka tuntuu siltä kun makaisit pilvien päällä ja tunnet kuinka kehosi rentoutuu. Tämä ihana paineettomuuden tunne on syntynyt tähän luxus sänkyyn vain aidoilla 100 % luonnonmateriaaleilla, joita ovat: villa, puuvilla sekä Vita Talalay -patjavaahto.

Vita Talalay on markkinoiden ainoa 100% luonnonmateriaalinen patjavaahto, joka ei sisällä mitään myrkyllisiä tai haitallisia kemikaaleja. Se on tulevaisuuden tuote memoryfoam materiaalille, sillä se mukautuu jokaisen nukkujan kehonpainon mukaisesti eikä reagoi kehon lämpöön. Vita Talalay viimeistelee sängyn huippuergonomian ja tarjoaa luonnonmukaisuudellaan sinulle lukuisia muita hyötyominaisuuksia. Materiaalin erinomaisen hengittävyyden ansiosta sinulla on aina mm. optimaalinen nukkumislämpötila ja et hikoile tai palele sängyssäsi. Luonnonmateriaalit ovat synteettisiä patjavaahtoja terveellisempiä, kestävämpiä sekä pitkäikäisempiä valintoja.

Näillä laadukkailla materiaaleilla syntyy aito ihana luxus sänky, joka ylittää kaikki odotuksesi hyvästä sängystä olemalla maailman paras.

Uskallat tilata kokeilemattakin!

Me kannamme täyden vastuun, että Master Hotel -sviittisängyllä nukut paremmin kun koskaan aiemmin. Master Hotel -sviittisängyn suunnittelussa sekä materiaalivalinnoissa on huomioitu kaikki eri kokoiset sekä painoiset nukkujat, allergiat sekä pienimmätkin yksityiskohdat jokaiselle soveltuvaksi. Markkinoiden parhaan jousiston, luonnonmateriaalien sekä yli 40 vuoden alan kokemuksemme ansiosta tässä on sänky, jonka pystyt tilaamaan kokeilemattakin.

Myönnämme tuotteelle 25 vuoden runko- ja jousitakuun. Tilaa omasi nyt heti!

 

Miksi valita Master Hotel?

 • Huippu nukkumisergonomia. Starsprings-jousisto mukautuu kehonpainosi sekä muotojesi mukaan yksilöllisesti tarjoten optimaalisen tuen.
 • Luxus tuntuma. Yli 11 000 jousta sekä aidot luonnonmateriaalit tarjoavat sänkyyn ylellisen tuntuman.
 • Hengittävät luonnonmateriaalit. Aidot luonnonmateriaalit villa, puuvilla sekä Vita Talalay.
 • 25 vuoden takuu. Myönnämme tuotteelle 25 vuoden  runko- ja jousitakuun.
 • Takaamme tyytyväisyytesi. Uskallat tilata sängyn kokeilemattakin, sillä me takaamme tyytyväisyytesi.
 • Edullisin hinta. Omatuotantomme ansiosta, kukaan muu ei voi markkinoilla tarjota vastaavaa sänkyä yhtä edullisesti kuin me NYT.

 

Master Hotel

HOTELLIsviitti SÄNKYMALLISTO

Master Hotel -MALLISTO

Master Hotel –sviittisängyt on suunniteltu spa-hotelliin tarjoamaan parhaaseen huoneeseen jokaiselle nukkujalle ylelliset sekä rentouttavat yöunet. Nämä sängyt lievittävät kipua niin mielestä kuin kehosta.

Master Hotel –MALLISTO

Rentoudu pitkän päivän jälkeen ylellisessä Master Hotel –sviittisängyssä ja tunnet kuinka palaudut kokonaisvaltaisesti. Nouse joka aamuun uudestisyntyneenä ja parempana versiona itsestäsi.

Master Hotel –MALLISTO

Hemmottelu ja oman ajan ottaminen arjen keskellä on tärkeää. Master Hotel -sviittisänky on nukkujan keidas, josta ei tee mieli poistua sen tarjoaman hyvän olon sekä viimeistellyn nukkumisergonomian vuoksi.

 

OSTAMISESI ON 100 % RISKITÖNTÄ JA  HELPPOA!

 • Saat ostokseesi 100 päivän unitakuun. Freya Beds mallisto on suunniteltu yli 40 vuoden alan kokemuksella kaikista eri sänkymalleista sekä merkeistä. Jos et ole tyytyväinen saat rahasi takaisin*, kysy lisää.
 • Markkinoiden luotettavin sekä joustavin maksuaika. Tarjoamme sinulle markkinoiden joustavimmat maksutavat. Soita ja kysy lisää!
 • Kotiinkuljetus 0 €. Kotiinkuljetus on veloitukseton koko Manner-Suomeen! 
 • Ostat suomalaiselta perheyritykseltä. Me olemme yli 40 vuotta alalla palvellut perheyritys, meihin voit luottaa!

jo YLI 4000
tyytyväistä
SUOMALAISTA!

Koronan aikana olemme myyneet 95 % sängyistämme etänä. Pitkälle viedyn tuotekehityksen ansiosta tuotteen uskaltaa ostaa kokeilemattakin. Tyytyväisyytesi on taattu.


TILAA OMASI HETI:

 1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 010 406 8600 palvelemme puhelimitse kello 8-21
 2. Tule myymälään: Freya Beds myymälä, Tasetie 8, Vantaa, Viihdekeskus Flamingo 2. krs. (Finnkinoa vastapäätä). Ma-Pe klo 10-19, La 10-17. Huom! Myös sunnuntaina 7.8. kello 12-16
 3. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!
Soita 010 406 8600

LUE LISÄÄ MEISTÄ SEKÄ TUOTTEESTA:

YLI 40 VUOTTA PALVELLUT PERHEYRITYS

OLEMME PALVELLEET JO YLI 40-VUOTTA

Sisuste-Peltoniemi on yli 40 vuotta palvellut perheyritys huonekalualalla. Olemme myyneet vuosien aikana kymmeniä eri sänkybrändejä ja satoja eri sänkymalleja. Vuosien aikana asiakkailta saamamme palautteen ja oman opin perusteella olemme valinneet yhdessä lääkäreiden, fysioterapeuttien ja unen ammattilaisten kansssa markkinoiden parhaat mahdolliset materiaalit ja perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin.

Myymälämme sijaitsee Vantaalla, mutta myymme sänkyjä verkossa ja puhelimessa koko Suomeen. Pandemian aikana myynnistämme tapahtuu etänä yli 95 prosenttia. Koska jousisto on niin pitkälle kehitetty, niin uskallamme luvata täyden tyytyväisyyden tuotteelle, sillä yhtään sänkyä ei ole tullut takaisin joita olemme etäkaupassa myyneet. Freya Bedsin sängyille on nyt veloitukseton kotiinkuljetus Manner-Suomen alueella. Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY:

 • Koko: 160 tai 180 x 200 cm.
 • Väri: Harmaa, likaa hylkivä kangas.
 • Jalat: 12 cm kromi, lattiasta petauspatjan yläosaan sängyn korkeus jaloilla noin 55 cm. Saatavilla myös korkeampia jalkoja!
 • 2 kpl rungot, jotka kiinnitetään toisiinsa. Rungoissa myös erityisherkkä oma jousisto sekä aito luonnonmateriaali patjavaahto.
 • 1 kpl yhtenäinen patja, jossa yli 11 000 jousta, puuvillaa, villaa sekä vita talalay luonnonkumia. Hard -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille. Starsprings -jousisto, 6-kerroksinen, 7-vyöhykettä, 25 vuoden takuu. Patja saatavilla lisämaksusta myös erillisinä sekä verhoiltuna!
 • Petauspatja: Natur-villapuuvilla seos. Erittäin miellyttävä ja hengittävä.

 

Sängynpäädyt myydään erikseen, Kysy tarjous!

 

 

Koko

160 x 200 cm, 180 x 200 cm