Emeralad – jenkkisänky myymälämalli 160 x 200cm

3200,00 6680€

25-vuoden takuu.

40 varastossa

Kuvaus

Teemme nyt tilaa uusille malleille ja sen vuoksi myymme pois myymälän luxussänkymalleja erittäin edullisesti!

Myymälämalli 160 x 200cm! Uuden veroinen. Patjantunne: Fast/Medium

Emerald on Freya Bedsin tyylikäs jenkkisänky, joka viehättää kevyellä ulkonäöllä ja takaa erinomaiset yöunet. Emerald jenkkisängyssä on pääty integroituna sängyn rakenteeseen.

Runko ja petauspatja 

Emerald -jenkkisängyn perusta rakentuu laadukkaisiin ruotsalaisiin Starsprings -jousistoihin ja Vita Talalay N9 -luonnonkumivaahto pintakerrokseen.  Pussijousisto takaa sängylle miellyttävän ja kestävän rakenteen. Aito Vita Talalay -luonnonkumi lisää sängyn nukkumisergonisuutta ja käyttömukavuutta. Emerald -jenkkisängyn pintapehmeys muodostuu laadukkaasta Vita Talalay petauspatjasta, joka on 100% luonnontuote. Vita Talalay on materiaalina hengittävä ja se tarjoaa nukkujalleen parhaan mahdollisen tunteen sängyssä sekä optimaalisen nukkumislämpötilan. Vita Talalay -materiaali on antibakteerinen ja se on ainoa materiaali jonka on todettu hylkivän hyönteisiä ja bakteereja niin paljon, että se jopa estää niitä tulemaan vuoteeseen.  Suosittelemme käyttämään petauspatjan kanssa petauspatjan suojusta, jolloin huollettavuus helpottuu ja patjan pitkäikäisyys säilyy. 

Jalat, kangas ja kovuusaste 

Emerald -jenkkisänky on  muodoltansa moderni, tyylikäs ja nykyaikainen.  Emerald -jenkkisängyssä on samat tai jopa paremmat ominaisuudet kuin perinteisessä jenkkisängyssä, mutta sängyn rungon alempaan kerrokseen on valittu matalammat erityisherkät nanojousistot.  Tämän ansiosta nukkumisergonomia on saatu aivan uudelle tasolle sekä ulkonäöstä on saatu kevyt ja ilmava! Slim -rungon ansiosta myös sängyn alta on helppo imuroida! 

Olemme palvelleet jo yli 40-vuotta 

Freya Bedsin sängyille on aina veloitukseton kotiin kuljetus Manner-Suomen alueella. Lisäksi 100km:n säteellä Vantaan Flamingosta ja Lahden keskustasta tilaukseen sisältyy aina veloitukseton tuotteen kokoaminen ja tarvittaessa vanhan tuotteen kierrätys.  

Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

 

Kysy myyjiltämme: 010 4068 600

https://www.freyabeds.fi/