fbpx

Ergonomic Zone -jenkkisänky

KESÄKAMPANJA

 • fysioterapeutin suosittelema
 • huikeat yli 5000 jousta!
 • markkinoiden paras jousisto
 • 25 vuoden takuu
 • lisäetuna kotiinkuljetus 0 €!

TILAUSTUOTE
Tuote valmistetaan alusta loppuun käsityönä. Toimitusaika arviolta 12-15 viikkoa.

Huom! Tuotteita on vain rajoitettu erä ja sängyt myydään nopeimmille. Tilaa omasi HETI: 010 406 8600 (päivystämme poikkeuksellisesti 8-21.) 

1880,00 

 

Egonomic Zone -jenkkisänky

Mallistomme myydyin! Egonomic Zone on huippu hyvä jenkkisänky, jossa on kestävän puurungon päällä oma erillinen ala-jousisto. Kun jousisto tehdään kolmeen kerrokseen, on pitkä käyttöikä ja ennen kaikkea ergonomia omaa luokkaansa. Golden Dream -jenkkisänky on varusteltu seitsemään jousivyöhykkeeseen jaetulla jousistolla. Egonomic Zone -jenkkisänky on samaan aikaan todella napakka, mutta pinnasta sopivan pehmeä. Tämän ansiosta kehon painepisteet jäävät minimiin, jolloin puutumisesta aiheutuva pyöriminen ja levottomuus vähenee ja sänky takaa sinulle levolliset yöunet. Tämä sänky on asiakkaidemme keskuudessa jo legendaariseksi muodostunut kiistaton suosikki!

 

SUOMALAISTA SUUNNITTELUA
POHJOISMAINEN KÄSITYÖVALMISTUS

Meillä on yli 40 vuoden alan kokemus useista sänkymerkeistä sekä -malleista. Tiedämme tarkalleen miten ja mistä materiaaleista markkinoiden parhaat sängyt ovat valmistettu. Tämän ammattiosaamisen pohjalta on koko Freya Beds -mallisto suunniteltu. Yhdistimme voimat yhdessä käsityöammattilaisten sekä fysioterapeuttien kanssa ja lopputulos on timanttinen.

Egonomic Zone -jenkkisänky valmistetaan Pohjoismaissa käsityönä. Tarkalla käsityövalmistuksella varmistamme tuotteiden huippulaadun sekä pitkän käyttöiän.

Nämä sängyt edustavat markkinoiden parhaimmistoa, niin kestävyydessä, laadussa kuin takuussa. Egonomic Zone -jenkkisängylle myönnetään pitkä 25 vuoden runko- sekä jousitakuu, joka kattaa myös jousen muodossa pysymisen.

 

100 % PUHTAAT luonnonmateriaalit

Egonomic Zone -jenkkisänky on aito luxus sänky, jossa kaikki synteettiset materiaalit on korvattu aidoilla puhtailla luonnonmateriaaleilla.

Talalay -luonnonkumi, puuvilla sekä villa tarjoavat jokaiselle nukkujalle huippu nukkumisergonomian, hengittävyyden sekä optimaalisen nukkumislämpötilan. Lisäksi luonnolliset materiaalit ovat synteettisiä materiaaleja pitkäikäisempiä.

 

 

YKSILÖLLINEN HUIPPU NUKKUMISERGONOMIA!

Yli 100 vuoden kehitystyön ansiosta tämä huippujousisto mukautuu jokaisen nukkujan kehonpainon sekä muotojen mukaan yksilöllisesti. Jousisto soveltuu niin kylki, vatsalla kuin selällä nukkujalle ja uskallat nyt tilata sängyn kokeilemattakin.

 

 

Egonomic Zone

SÄNKYMALLISTO maksimaaliseen palautumiseen.

Egonomic Zone -MALLISTO

Egonomic Zone -mallisto on suunniteltu lievittämään jokaisen nukkujan kipua, niin mielestä kuin kehosta. Maksimaalisella palautumisella olet paras versio itsestäsi ja olet jokaisena aamuna aidosti levännyt.

Egonomic Zone -MALLISTO

Egonomic Zone -malliston sängyillä saat perinteistä runko-, jenkki- sekä moottorisänkyä yksilöllisemmän ergonomian, luxus ominaisuuksia sekä lukuisia eri terveyshyötyjä.

Egonomic Zone -MALLISTO

Egonomic Zone -sängyt edustavat aidosti markkinoiden parhaimmistoa niin laadussa, takuussa kuin ergonomiassa. Tuotteella on myös fysioterapeuttien suositus. Paras vastine rahoillesi ja aina 100 päivän tyytyväisyystakuulla!

 

HYÖDYNNÄ AINUTKERTAINEN TILAISUUTESI NYT

 • Paras hinta-laatu suhde!
 • Markkinoiden luotettavin sekä joustavin maksuaika. Me olemme perheyritys, meillä voit maksaa sovitusti.
 • Kotiinkuljetus  0 €. Kotiinkuljetus on veloitukseton koko Manner-Suomeen!
 • Ostat suomalaiselta perheyritykseltä. Me olemme yli 40 vuotta alalla palvellut perheyritys, tee palvelus ja suosi yksityistä kauppiasta.
[/col]

jo YLI 4000 tyytyväistä SUOMALAISTA!

Koronan aikana olemme myyneet 80 % sängyistämme etänä. Pitkälle viedyn tuotekehityksen ansiosta tuotteen uskaltaa ostaa kokeilemattakin. Tyytyväisyytesi on taattu.


TILAA OMASI HETI:

 1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 010 406 8600 palvelemme puhelimitse kello 12-18.
 2. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!
Soita 010 406 8600

LUE LISÄÄ MEISTÄ SEKÄ TUOTTEESTA:

OLEMME PALVELLEET JO YLI 40-VUOTTA

Sisuste-Peltoniemi on yli 40 vuotta palvellut perheyritys huonekalualalla. Olemme myyneet vuosien aikana kymmeniä eri sänkybrändejä ja satoja eri sänkymalleja. Vuosien aikana asiakkailta saamamme palautteen ja oman opin perusteella olemme valinneet yhdessä lääkäreiden, fysioterapeuttien ja unen ammattilaisten kansssa markkinoiden parhaat mahdolliset materiaalit ja perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin.

Myymme sänkyjä verkossa ja puhelimessa koko Suomeen. Pandemian aikana myynnistämme tapahtuu etänä yli 80 prosenttia. Koska jousisto on niin pitkälle kehitetty, niin uskallamme luvata täyden tyytyväisyyden tuotteelle, sillä yhtään sänkyä ei ole tullut takaisin joita olemme etäkaupassa myyneet. Freya Bedsin sängyille on nyt veloitukseton kotiinkuljetus Manner-Suomen alueella. Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY:

 • Leveys 160 tai 180 cm, pituus 200 cm, korkeus 65 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
 • Tilauksesta valmistettavat massiivipuiset rungot omalla erillisellä pussijousituksella 2 kpl
 • Joustinpatja, Starsprings -pussijousituksella, 7 vyöhykettä
 • Verhoilu vaalean beige ja jalat tammi 12 cm (saatavissa myös muita värejä soita 010 406 8600)
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings -jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille ja sänky on helppo ostaa myös etänä.
 • Pulse-petauspatja.
 • Massiivipuurungon takuu 25 vuotta ja jousiston katkeamattomuus takuun lisäksi jousiston muototakuu 25 vuotta.
 • Mikäli muut koot tai värit kiinnostavat, niin soita myyjillemme. SOITA 0104068600

Sängynpäädyt myydään erikseen, Kysy tarjous!

MIKÄLI MIETIT VITA TALALAY -PETAUSPATJAN JA PULSE -PETAUSPATJAN VÄLILLÄ, NIIN TÄSSÄ MUUTAMA NIIDEN ERO!

 • Ergonomia: Vita Talalay -petauspatja muotoutuu poistaen kehoon kohdistuvaa painetta ja aktivoiden ääreisverenkiertoa.
 • Hengittävyys: Vita Talalay -petauspatja on 100% luonnonmateriaali, joka on avoimen solurakenteensa ansiosta täysin hengittävä. Täydellisen hengittävyyden ansiosta petauspatja pysyy paremmin puhtaana, raikkaana ja se ei hiosta edes kesä kuumalla. Vita Talalay -petauspatja tarjoaa nukkujalleen aina optimaalisen nukkumislämpötilan vuodenajasta riippumatta.
 • Ominaisuudet: Vita Talalay -petauspatja tarjoaa optimaalisen ergonomian lisäksi lukuisia muita hyötyominaisuuksia. Materiaali on mm. antibakteerinen, täysin kemikaalivapaa, allergiaystävällinen sekä hengittävä luonnonmateriaali. Aidon 100 % luonnonmateriaalisuuden ansiosta Vita Talalay -petauspatja on myös pitkäikäisempi.
Koko:

180 x 200 cm, 160 x 200 cm

Saatat myös pitää...