Diamonds – moottorivuode

alk. 5172,00 

25-vuoden takuu.

Poista
Tuotemerkki: ,
BrandsBrands

Kuvaus

Diamonds -moottorisänky, selkeälinjainen perussänky moottorilla

Diamonds -moottorisänky on Freya Bedsin mainio perusmoottorisänky, joka takaa erinomaiset yöunet. Valitsemalla korkeat jalat mahdollistat tilaa sängyn alle, eli helppo siivota ja myös mahdollisuus tavaran säilyttämiseen.  

Runko ja petauspatja 

Diamonds -moottorisängyn perusta rakentuu laadukkaisiin ruotsalaisiin Starsprings –jousistoihin. Pussijousisto takaa sängylle miellyttävän ja kestävän rakenteen. Diamonds -moottorisänkyn pintapehmeys muodostuu laadukkaasta petauspatjasta, jossa on käytetty Pulse Talalay -materiaalia ja vanutäytettä. Tässä petauspatjassa päällinen on irrotettavissa ja pestävissä 40:ssä asteessa. Suosittelemme käyttämään petauspatjan kanssa petauspatjan suojusta, jolloin huollettavuus helpottuu vielä enemmän ja patjan pitkäikäisyys säilyy. 

Jalat, kangas ja kovuusaste 

Diamonds -moottorisänky on selkeälinjainen muodoltansa. Omaa persoonallisuutta sänkyyn saadaan valitsemalla omaan sisustukseen sopiva kangas sekä valitsemalla mieluisan väriset jalat: tammi, musta tai valkoinenItse sängyn ja sängynalustilan korkeutta voidaan muokata helposti valitsemalla mieluisan korkuiset jalat.  Jalkojen korkeudet: 8cm (sängyn korkeus 52cm), 12cm (sängyn korkeus 56cm) tai 19cm (sängyn korkeus 63cm). 

Jokainen Freya Bedsin sänky valmistetaan aina tilauksesta, joten yksityiskohdat pystytään valitsemaan jokaiseen sänkyyn erikseen. Verhoilulla saadaan sängystä juuri omaan kotiin personoitu tuote, sillä valittavanasi ovat yhdeksän eri kangasväriä. Jousiston tuntumaan on valittavissa juuri kullekin keholle mieluisa vaihtoehto: Soft, Medium, Fast ja Extra fast. Hintaan sisältyy: moottorirungot, jalat, petauspatjat ja kaukosäätimet kotiin toimitettuna.

Olemme palvelleet jo yli 40-vuotta 

Freya Bedsin sängyille on aina veloitukseton kotiin kuljetus Manner-Suomen alueella. Lisäksi 100km:n säteellä Vantaan Flamingosta ja Lahden keskustasta tilaukseen sisältyy aina veloitukseton tuotteen kokoaminen ja tarvittaessa vanhan tuotteen kierrätys.  

Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

 

Myös muita koko- ja variaatiovaihtoehtoja saatavilla. Kysy myyjiltämme: 010 4068 600

Koko:

160, 180

Patjan tunne oikea:

Soft, Medium, Fast, Extra Fast

Patjan tunne vasen:

Soft, Medium, Fast, Extra fast

Väri:

Beige, Ruskea, Vaaleanharmaa, Tummanharmaa, Roosa, Turkoosi, Tummansininen, Hopea-Musta, Musta

Jalat:

Tammi 8cm, Tammi 12cm, Tammi 19cm, Musta 8cm, Musta 12cm, Musta 19cm, Valkoinen 8cm, Valkoinen 12cm, Valkoinen 19cm