fbpx

Diamonds -moottorisänky

vain rajoitettu erä!
heti varastosta toimitukseen!

TODELLA LAADUKKAAN HUIPPUTUOTTEEN SAAT NYT PERIAAATTISELLA HINNALLA, KOSKA KONSEPTIMME UUDISTUU JA MYYMME NYT KAIKKIEN KUUDEN VARASTON TUOTTEET POIS!

 • Testivoittaja
 • 3-kerroksinen jousisto
 • 25 vuoden runko- ja jousitakuu
 • Saksalainen kestävä moottorirakenne
 • Optimaalinen ergonomia
 • Luxus tuntuma

Varmista värit sekä koot puhelimitse: 010 406 8600

2750,00 

MEGA OUTLET!

Nyt on ainutkertainen tilaisuutesi tehdä unelmiesi sisustuslöydöt sekä hankkia todellista luxusta makuuhuoneeseesi huippuedullisesti! Lanseeraamme täysin uuden sänkymalliston ja koska meillä on palava kiire tehdä tilaa uudelle, myymme kaikki varastot tyhjäksi!

Diamonds moottorisänky on valmistettu Ruotsissa sänkymarkkinan parhaista raaka-aineista sekä komponenteista. Samoja sänkyjä voit tilata maahantuojien katteilla ja upeilla brändilisillä kotimaisista huonekaluliikkeistä jopa 14000,- hintakategoriasta. Sänkyjä on valmiina rajoitettu erä ja nämä jaetaan nopeimmille ilman varauksia.

 

Diamonds -moottorisänky, selkeälinjainen sänky moottorilla

Tee moottorisänky haaveistasi nyt totta Diamonds -moottorisängyllä, sillä tässä sängyssä yhdistyvät kaikki mitä voit sängyltäsi toivoa: optimaalinen ergonomia, portaaton säätömahdollisuus, kestävät materiaalit sekä luxus tuntuma. Sängyn huippuergonomian salaisuus on markkinoiden arvostetuin ruotsalainen Starsprings -jousisto, joka mukautuu juuri sinun kehon painosi sekä muotojesi mukaan yksilöllisesti tarjoten tuen oikeista paikoista. Käsin rakennettu kaksi kerroksinen jousisto huolehtii, että nukkumisasennostasi riippuen kehosi on aina oikein tuettu ja turha kyljen kääntäminen sängyssä vähenee. Yli 100 vuoden kehitystyön ansiosta tämä jousisto on sinulle paras mahdollinen ja uskallat ostaa uuden sängyn nyt myös kokeilemattakin. Tyytyväisyytesi on taattu.

Heftatut Freya Beds -petauspatjat tuovat sänkyihin ihanan luxus tuntuman, mutta sen lisäksi myös muita hyötyominaisuuksia. Petauspatja on verhoiltu erittäin hengittävällä Tencel -kankaalla, jonka ansiosta sänky ei hiosta ja siinä on ihanan viileä nukkua! Lisäksi, petauspatjan pintapehmeys huolehtii, että ääreisveronkiertosi säilyy hyvänä läpi yön, jolloin sängyssä pyöriminen vähenee ja syvän unen määräsi kasvaa.🌱 Osta uusi sänky heti! 

Unohtamatta markkinoiden parasta moottoria! Tämä luxussänky on varusteltu markkinoiden parhaalla saksalaisella testivoittaja Okin -moottorilla. Sängyn ja pää- ja jalkopäätä saat nostettua portaattomasti hiljaisen moottorin avulla. Moottorisänky tuo luksusta, käytettävyyttä ja apua arkeen. Moottorille myönnämme viiden vuoden takuun. 

Diamonds on huippulaadukas moottorisänky, joka voittaa kaikki muut moottorisängyt vastaavassa hintakategoriassa kaikissa vertailusarjoissa. Sängyn huippuergonomia on viimeistelty yhdessä fysioterapeuttien, lääkäreiden sekä unen ammattilaisten kanssa vastaamaan syvän unen määräsi kasvuun ja tämän ansiosta hyvin nukuttu yö saa elämässäsi uuden merkityksen. Tilaa tuote heti!

SUOMALAISTA SUUNNITTELUA
POHJOISMAINEN KÄSITYÖVALMISTUS

Diamonds -moottorisänky valmistetaan Pohjoismaissa käsityönä. Tarkalla käsityövalmistuksella varmistamme tuotteiden huippulaadun sekä pitkän käyttöiän.

Nämä sängyt edustavat markkinoiden parhaimmistoa, niin kestävyydessä, laadussa kuin takuussa. Diamonds -moottorisängylle myönnetään pitkä 25 vuoden runko- sekä jousitakuu, joka kattaa myös jousen muodossa pysymisen.

Meillä on yli 40 vuoden alan kokemus useista sänkymerkeistä sekä -malleista. Tiedämme tarkalleen miten ja mistä materiaaleista markkinoiden parhaat sängyt ovat valmistettu. Tämän ammattiosaamisen pohjalta on koko Freya Beds -mallisto suunniteltu. Yhdistimme voimat yhdessä käsityöammattilaisten sekä fysioterapeuttien kanssa ja lopputulos on timanttinen.

[/col] [/row]

100 % PUHTAAT luonnonmateriaalit

Diamonds -moottorisänky on aito luxus sänky, jossa kaikki synteettiset materiaalit on korvattu aidoilla puhtailla luonnonmateriaaleilla.

Vita Talalay -luonnonkumi, puuvilla sekä villa tarjoavat jokaiselle nukkujalle huippu nukkumisergonomian, hengittävyyden sekä optimaalisen nukkumislämpötilan. Lisäksi luonnolliset materiaalit ovat synteettisiä materiaaleja pitkäikäisempiä.

Voit tilata tuotteen 100 % luonnonmateriaali Vita Talalay -petauspatjalla tai osittain synteettisellä Pulse-petauspatjalla!

Vita Talalay on oikea valinta sinulle, kun haluat sängyltäsi vain aidosti parasta: optimaalisen ergonomian, aidot luonnonmateriaalit, hengittävyyden sekä luxus tuntuman.   

Patentoidulla menetelmällä valmistettu materiaali tuo sänkyyn ennen kaikkea ergonomian, mutta sen lisäksi myös lukuisia muita hyötyominaisuuksia. Vita Talalay -luonnonmateriaali on erittäin hengittävä, antibakteerinen ja se tarjoaa optimaalisen nukkumislämpötilan niin kesällä kuin talvella. Vita Talalay -materiaali on todistetusti allergiavapaa, sillä siinä ei ole mitään synteettistä materiaalia seassa, kuten muissa lateksimateriaaleissa. 

Moottorisängyissä Vita Talalay split -petauspatjan luonnonkumiytimen pinnassa ovat aidot puhtaat 100 % villa sekä 100 % puuvilla. Hengittävää petauspatjaa voi siis kääntää vuodenaikojen mukaan: villa puoli päällä talvella ja kesäisin puuvilla puoli päällimmäisenä. Avosolurakenteisen Vita Talalay -materiaalin ansiosta petauspatja ei ole kesällä hiostava, sillä ilma pääsee vapaasti kiertämään patjassa.  

YKSILÖLLINEN HUIPPU NUKKUMISERGONOMIA!

Diamonds -moottorisängyssä on markkinoiden arvostetuin ruotsalainen Starsprings-jousisto. Valittu jousisto on sama, mitä markkinoiden johtavat sänkyvalmistajat käyttävät tuotteissaan.

Yli 100 vuoden kehitystyön ansiosta tämä huippujousisto mukautuu jokaisen nukkujan kehonpainon sekä muotojen mukaan yksilöllisesti. Jousisto soveltuu niin kylki, vatsalla kuin selällä nukkujalle ja uskallat nyt tilata sängyn kokeilemattakin.

Freya Beds sängyissä sinun ei tarvitse empiä oikeaa kovuutta tai pelätä pieleen menevää valintaa! Fysioterapeutin kanssa valittu huippujousisto mukautuu yksilöllisesti kehonpainosi ja muotojesi mukaan tarjoten oikean tuen sekä optimaalisen nukkumisasennon. Näin kehosi pääsee rentoutumaan jännityksestä, syvän unen määräsi kasvaa ja lihaskipusi vähenevät huomattavasti.

OSTAMISESI ON 100 % RISKITÖNTÄ JA  HELPPOA!

 • Paras hinta-laatu suhde!  Mullistimme Suomen sänkymarkkinat Freya Beds -mallistolla. Ensimmäinen Premium-sänkymallisto ilman välikäsiä takaa sinulle parhaan hinnan. Tuotteet yksinoikeudella vain meillä. 
 • Saat ostokseesi 100 päivän unitakuun. Freya Beds -mallisto on suunniteltu yli 40 vuoden alan kokemuksella kaikista eri sänkymalleista sekä merkeistä. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.
 • Markkinoiden luotettavin sekä joustavin maksuaika. Meiltä löydät markkinoiden parhaat sekä joustavimmat maksuajat!
 • Kotiinkuljetus  0 €. Kotiinkuljetus on veloitukseton koko Manner-Suomeen! 
 • Ostat suomalaiselta perheyritykseltä. Me olemme yli 40 vuotta alalla palvellut perheyritys, meihin voit luottaa!

jo YLI 4000 tyytyväistä SUOMALAISTA!

Koronan aikana olemme myyneet 95 % sängyistämme etänä. Pitkälle viedyn tuotekehityksen ansiosta tuotteen uskaltaa ostaa kokeilemattakin. Tyytyväisyytesi on taattu.


TILAA OMASI HETI:

 1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 010 406 8600 palvelemme puhelimitse kello 8-21
 2. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!
Soita 010 406 8600

LUE LISÄÄ MEISTÄ SEKÄ TUOTTEESTA:

OLEMME PALVELLEET JO YLI 40-VUOTTA

Sisuste-Peltoniemi on yli 40 vuotta palvellut perheyritys huonekalualalla. Olemme myyneet vuosien aikana kymmeniä eri sänkybrändejä ja satoja eri sänkymalleja. Vuosien aikana asiakkailta saamamme palautteen ja oman opin perusteella olemme valinneet yhdessä lääkäreiden, fysioterapeuttien ja unen ammattilaisten kansssa markkinoiden parhaat mahdolliset materiaalit ja perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin.

Myymme sänkyjä verkossa ja puhelimessa koko Suomeen. Pandemian aikana myynnistämme tapahtuu etänä yli 95 prosenttia. Koska jousisto on niin pitkälle kehitetty, niin uskallamme luvata täyden tyytyväisyyden tuotteelle, sillä yhtään sänkyä ei ole tullut takaisin joita olemme etäkaupassa myyneet. Freya Bedsin sängyille on nyt veloitukseton kotiinkuljetus Manner-Suomen alueella. Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY:

 • Leveys 160 tai 180 cm, pituus 200 cm, korkeus 58 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
 • Tilauksesta valmistettavat massiivipuurunkoiset moottorirungot 5-vyöhykkeisellä Starsprings-jousituksella,  2 kpl
 • Vamista verhoiluväri sekä jalkamalli soittamalla 010 406 8600!
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings -jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Aito Vita Talalay -luonnonmateriaali petauspatja, yhtenäinen halkioilla tai 2 kpl erillisiä Pulse-petauspatjoja.
 • Kaukosäätimet 2 kpl
 • Massiivipuurungolla ja jousistolla 25 vuoden takuu. Jousistolla katkeamattomuustakuun lisäksi muodossaan pysyvyys takuu (tämä ei yleistä alalla).
 • Mikäli muut koot tai värit kiinnostavat, niin soita myyjillemme. SOITA 010 406 8600

Sängynpäädyt myydään erikseen, Kysy tarjous!

MITÄ HYÖTYÄ MOOTTORIVUOTEESTA ON?

Moottoriominaisuudesta saa lisäarvoa monella tapaa, niin terveys- kuin mukavuustekijöihin. Miten miellyttävää on pitkän työpäivän tai lenkin jälkeen nostaa hieman jalkopäätä ylös ja saada veri kiertämään jaloissa. Moottoriominaisuus tuo ergonomiaa kun halutaan lukea, katsoa televisiota, tai muutoin istua puoli-istuvassa tai istuvassa asennossa.

TERVEYDELLISESTI HYÖTYJÄ SAAT MUUN MUASSA SEURAAVIIN ASIOIHIN:

 • Helpotusta selkäkipuihin
 • Apua: uniapnean, kuorsauksen ja astman helpotukseen
 • Refluksioireiden ja närästyksen lievitys
 • Unettomuuden hoito
 • Ruuansulatuksen helpotus
 • Parempi verenkierto
 • Erilaiset reumat ja kivun lievitys

MIKÄLI MIETIT VITA TALALAY -PETAUSPATJAN JA PULSE -PETAUSPATJAN VÄLILLÄ, NIIN TÄSSÄ MUUTAMA NIIDEN ERO!

 • Ergonomia: Vita Talalay -petauspatja muotoutuu poistaen kehoon kohdistuvaa painetta ja aktivoiden ääreisverenkiertoa.
 • Hengittävyys: Vita Talalay -petauspatja on 100% luonnonmateriaali, joka on avoimen solurakenteensa ansiosta täysin hengittävä. Täydellisen hengittävyyden ansiosta petauspatja pysyy paremmin puhtaana, raikkaana ja se ei hiosta edes kesä kuumalla. Vita Talalay -petauspatja tarjoaa nukkujalleen aina optimaalisen nukkumislämpötilan vuodenajasta riippumatta.
 • Ominaisuudet: Vita Talalay -petauspatja tarjoaa optimaalisen ergonomian lisäksi lukuisia muita hyötyominaisuuksia. Materiaali on mm. antibakteerinen, täysin kemikaalivapaa, allergiaystävällinen sekä hengittävä luonnonmateriaali. Aidon 100 % luonnonmateriaalisuuden ansiosta Vita Talalay -petauspatja on myös pitkäikäisempi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Diamonds -moottorisänky”

Saatat myös pitää...

2870,00 3530,00