Deluxe Hotel -Jenkkisänky 180 x 200cm

1735,00

VIELÄ JÄLJELLÄ!
Koko: 180 x 200cm
Väri: Beige

Kuvaus

HEI, HUOMIO‼️ VIELÄ LUXUSHOTELLIN SÄNKYJÄ JÄLJELLÄ‼️

NYT SINULLA ON AINUTKERTAINEN MAHDOLLISUUS SAADA PREMIUM-LUOKAN SÄNKY MIELETTÖMÄN EDULLISEEN HINTAAN.

Huippuluokan sängyt myydään materiaalien omakustannushinnoin, koska Covid-19 peruutti hotellin kanssa sovitun kaupan.

Materiaalit ehdittiin tilata ja nyt sinulla on mahdollisuus lunastaa hotellisänky kotiisi pelkällä materiaalien nettohinnalla. Rajoitettu erä, joten toimi heti.‼️

Tämän rajoitetun mallistoerän suunnittelu on viety kuluttajille markkinoitavista sängyistä vielä pidemmälle, niin kestävyyden kuin nukkumisergonomian suhteen. Sängyt ovat suunniteltu luxushotellin käyttöön ja sänkyjen nukkumisergonomia on hiottu monen eri lääkärin sekä nukkumisen asiantuntijan kanssa, tarjoamaan mahdollisimman optimaalisen tuen ja mukavuuden nukkujallensa. Olemme valinneet sänkyihin maailman parhaat ruotsalaiset 7-vyöhykkeiset Starsprings -pussijouset, jolle voimme myöntää 25 vuoden takuun! Lisäksi sänkyjen tyylikäs design ei jätä mitään makuuhuonetta kylmäksi!

Tarjoamme näihin tuotteisiin myös kuljetuksen ja vanhan sängyn kierrätyksen veloituksetta (0€) sekä 12kk täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Nyt kannattaa toimia heti ja tilata oikeasti huippusänky halvan sängyn hinnalla!
Tämän ainutkertaisen tarjouksen voit hyödyntää vain perheyrityksemme Freya Beds -myymälästä tai tilaamalla tuotteet puhelimella tai verkosta.

 

Deluxe Hotel -vuode on ylellinen jenkkisänky, joka on valmistettu maailman parhaista sekä ylellisistä materiaaleista takaamaan sinun yöunesi. Deluxe Hotel -sängyn perusta rakentuu laadukkaisiin ruotsalaisiin Starsprings -jousistoihin. Nämä yksilöllisesti suunnittellut 7-vyöhykkeelliset pussijousistot takaavat sängylle miellyttävän ja kestävän rakenteen sekä sinulle optimaalisen nukkumisergonomian. Deluxe Hotel on oikea jenkkisänky, eli myös alemmassa runko osuudessa on jousisto, joka antaa parhaan mahdollisen tuen keholle myös syvemmältä. Tämän lisäksi sängyn yleellisyyden kruunaa heftattu petauspatja, joka tuo sänkyyn ihanan pintapehmeyden! Massiivipuu runko.

 

Deluxe Hotel -vuode on ulkonäöllisesti klassisen kaunis premium luokan jenkkisänky, joka on kaunis yksityiskohta osana makuuhuoneen sisustusta.

Lopputuloksena on aivan mielettömän ihana sänky, jonka nukkumisergonomia on hiottu usean lääkärin, fysioterapeutin ja nukkumisen ammattilaisten kanssa. Tämä timantti on hiottu levolliseen nukkumiseen, joka lievittää kipua vartalosta ja mielestä sekä antaa sinun rentoutua. Sängyillä 25 vuoden takuu.

Väri: Beige
Jalat: Tammi 12cm
Korkeus: 68 cm

Tarjous sisältää: 180 x 200 cm runko-osuudet, joustinpatjat, 180 x 200 cm petauspatjan, jalat ja kotiin kuljetuksen Manner-Suomeen.

Nyt voit hankkia todelliset hotelliyöunet kotiisi hyödyntämällä tämän mahdollisuuden.
Mutta toimi nyt, sillä tuotteita on rajoitettu erä ja tarjous on voimassa vain nyt ja niin kauan kuin sänkyjä riittää.

Mikäli mietit Deluxe Hotel -jenkkisängyn ja Grand Luxorior -jenkkisängyn välillä, niin tässä muutama niiden ero. Jousisto: Deluxe Hotel -jenkkisängyssä on kaksi kerroksinen jousisto ja Grand Luxoriorissa taas kuusi kerroksinen jousisto. Grand Luxorion sängyssä nukkumisergonomia on viety vielä pidemmälle, sillä siinä on erityisherkkiä jousia päällimmäisenä, joten se antaa vielä herkemmin kehon eri muodoille tilaa ja vahvempi tuki tulee samaan aikaan alemmista jousistoista. Vaahtomateriaalit: Deluxe Hotel -jenkkisängyssä vaahdot ovat erx-vaahtoa, joka tuon pintapehmeyden sängylle. Grand Luxorior -sängyssä vaahdot ovat täysin luonnonmateriaali, eli 100 % aitoa Vita Talalay -luonnonkumia. Näissä suurin ero on hengittävyydessä. Eli Grand Luxorior -sänky on mukavan viileä kesällä ja miellyttävä myös talvella, koska ilma pääsee kiertämään luonnonmateriaalien ansiosta. Eli mikäli haluat parasta mahdollista nukkumismukavuutta, valitse ehdottomasti käsin valmistettu huippuluokan Grand Luxorior -jenkkisänky. Tässä hintaluokassa, et löydä mitään vastaavaa!

Rahoitusta löytyy sekä verkkokaupan monipuolista maksuvaihtoehdoista että myös myymälästä suoraan. Mikäli rahoituksesta kysymyksiä, niin kysy rohkeasti asiakaspalvelustamme: 010 406 8600

Tarjouksen voit hyödyntää helposti:

Soittamalla: 010 406 8600

Myymälässä: Viihdekeskus Flamingo 2.krs, Tasetie 8, 01510 Vantaa

Tai verkkokaupastamme.

Älä enään mieti vaan toimi nyt!