Deluxe Hotel -jenkkisänky 180 x 200 cm

1785,00

Vain rajoitettu erä! Toimi nyt ja osta hotellisänky!

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus ostaa hotellitason sänky ja hotelliyöunet kotiisi ainutlaatuisella tarjouksella.
Koko: 180 x 200 cm
Väri: Beige

Tuotemerkki: ,
BrandsBrands

Kuvaus

HOTELLISÄNKYERÄ 45 KPL!

Covid-19 pandemian vuoksi, luksushotellin kanssa sovittu sänkykauppa peruuntui. Myimme pois peruuntuneet hotellisängyt ennätysnopeassa ajassa loppuunmyydyiksi. Suuren kysynnän vuoksi neuvottelimme materiaali toimittajien kanssa uuden erän Deluxe -hotellijenkkisänkyjä. NYT sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus ostaa hotellisänky ja hotelliyöunet kotiisi ainutlaatuisella tarjouksella. Tarjous on voimassa heti ja erä myydään nopeimmille, joten puhelin käteen ja soittamaan!

Deluxe Hotel -vuode on ylellinen jenkkisänky, joka on valmistettu maailman parhaista sekä ylellisistä materiaaleista takaamaan sinun yöunesi. Deluxe Hotel -sängyn perusta rakentuu laadukkaisiin ruotsalaisiin Starsprings -jousistoihin. Nämä yksilöllisesti suunnitellut 7-vyöhykkeelliset pussijousistot takaavat sängylle miellyttävän ja kestävän rakenteen sekä sinulle optimaalisen nukkumisergonomian. Tämä hotellisänky näyttää perinteiseltä jenkkisängyltä, mutta on sisältä täyttä kultaa. Deluxe Hotel on oikea jenkkisänky, eli myös alemmassa runko osuudessa on jousisto. Alempi jousistokerros tuo keholle tarvittavana tuen ja päällimmäinen jousistokerros antaa miellyttävän pehmeyden sekä tarvittavan muotoutumisen kehon muodoille. Tämä on tärkeää varsinkin kyljellään nukkuessa, jotta kehon ääreisveronkierto pysyy aktiivisena läpi yön, täten syvän unen määrä kasvaa ja sängyssä pyöriminen vähenee.

Sängyn yleellisyyden kruunaa heftattu petauspatja, joka tuo sänkyyn ihanan pintapehmeyden! Laadukkaan petauspatjan tunnistaa siitä, että sen eri kerrokset ovat heftattu yhteen. Suosittelemme käyttämään petauspatjan kanssa petauspatjan suojusta, jolloin huollettavuus helpottuu ja sänky pysyy raikkaana pitkään. Tätä petauspatjansuojusta löytyy myös Freya Bedsin valikoimasta.

Deluxe Hotel -vuode on ulkonäöllisesti klassisen kaunis premium luokan hotellisänky, joka on kaunis yksityiskohta osana makuuhuoneen sisustusta.

Lopputuloksena on aivan mielettömän ihana luxus jenkkisänky, jonka nukkumisergonomia on hiottu usean lääkärin, fysioterapeutin ja nukkumisen ammattilaisten kanssa. Tämä timantti on hiottu levolliseen nukkumiseen, joka lievittää kipua vartalosta ja mielestä sekä antaa sinun rentoutua. Sängyillä 25 vuoden takuu.


Tuotetiedot:

 • Koko: 180 x 200 cm (Mikäli muille kokoluokille tarve, ota yhteys asiakaspalveluun puhelimitse tai viestillä)
 • Väri: Beige (Mikäli toive toiselle värille, ota yhteys asiakaspalveluun)
 • Jalat: Tammi, korkeus 12 cm
 • Korkeus: 68 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Massiivipuurunko 25 vuoden takuulla
 • Starsprings -jousisto, 3-kerroksinen, 7-vyöhykettä, 25 vuoden jousitakuu

 

Hintaan sisältyy:
Tilauksesta valmistettavat 180 x 200 cm runko-osuudet, joustinpatja, 180 x 200 cm petauspatjan, jalat ja kotiin kuljetuksen 0 € Manner-Suomeen. Pääty ostettavissa erikseen kysy lisää soittamalla! Rahoitusta löytyy  verkkokaupan monipuolisista maksuvaihtoehdoista sekä myös myymälästä suoraan. Mikäli rahoituksesta kysymyksiä, niin kysy rohkeasti asiakaspalvelustamme: 010 406 8600

www.freyabeds.fi

 

Mikä erottaa Freya Beds Deluxe Hotel -jenkkisängyn muista saman hintaluokan jenkkisängyistä?

 • Hotellitaso, eli kestävämpi jousisto sekä vahvemmat materiaalit.
 • Luxus tuntuma
 • Lääkäreiden ja asiantuntijoiden kanssa hiottu ergonomia
 • Yli 100 vuoden jousiston kehitystyö
 • 25 vuoden takuu
 • Kotiin kuljetus 0 €

 

Hyödynnä nyt tämä luksus sänkytarjous helposti:

Soita 010 406 8600

Vieraile myymälässä: Viihdekeskus Flamingo 2. krs, Tasetie 8, 01510 Vantaa

Osta heti tästä verkkokaupastamme!

Älä enää mieti vaan toimi nyt!

Saatat myös pitää...