fbpx

Deluxe Hotel -jenkkisänky

TÄNÄÄN MA 6.3.
9 kpl hotellierä!
myynti alkaa klo 08.00

 • laadukkaat materiaalit
 • toimitus suoraan tehtaalta 3.5.2023
 • 100 päivän tyytyväisyystakuu
 • 25 vuoden runko- ja jousitakuu

Huom! Sänkyjä on rajoitettu erä, tuotteet myydään nopeimmille ilman varauksia!

Pidä kiirettä ja varmista omasi jo heti aamulla! (päivystämme 8-21.)

1750,00 

AINUTLAATUINEN MAHDOLLISUUS!

Tee hotellisänky haaveistasi nyt totta ja nuku kotonasi paremmin kuin viiden tähden hotellissa! Rajoitettu hotellisänkyerä realisoidaan nopeimmille väärän sävyisen verhoilukankaan vuoksi. TÄNÄÄN MAANANTAINA 6.3. sinulla on ohittamaton mahdollisuus ostaa aito hotellisänky suoraan kotiisi. Hyödynnä tilaisuus ja tilaa omasi, Deluxe Hotel -jenkkisängyt vain 1750€/kpl.

Näin edullisesti et löydä mistään unelmiesi runkosänkyä 25 vuoden takuulla, joten älä enää odota vaan toimi nyt.

Tuotteet myynnissä VAIN niin kauan kuin erää riittää. Pidä kiirettä ja varmista omasi soittamalla heti, Rajoitetun erän myynti alkaa kello 08.00 📞: 010 406 8600 (päivystämme kello 8-21.)

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐ -JENKKISÄNKY

Tilaa nyt unelmiesi sänky kotiisi! Deluxe Hotel -hotellisänkyjen kangas- ja materiaalivalinnat on valittu siten, että ne kestävät julkitila käyttöä, tuovat luxus tuntuman kehollesi ja tunnet sängyllä maatessasi kuin olisi lomalla aina!

Hotellikäyttöön suunnitellussa sängyssä on otettu huomioon, että sänky mukautuu kaiken kokoisten ja muotoisten kehojen mukaan tarjoten jokaiselle nukkujalle parhaan mahdollisen nukkumisergonomian ja paineettomuuden tunteen. Olet sitten kyljellään, vatsallaan tai selällään nukkuja, niin saat kehollesi tarvitsemasi tuen ja samaan aikaan tilaa vartalon muodoille, kuten kyljellään nukkuessa olkapäälle ja lantiolle. Tällöin ääreisverenkierto pääsee toimimaan, pintapaineen tunnetta ja kiputiloja ei tule, kyljen kääntäminen vähenee ja levollinen yöuni on taattu.

Deluxe Hotel -jenkkisänky on huippulaadukas sänky, joka valmistetaan alusta loppuun käsityönä käyttäen vuosikymmenten alan kokemustamme sekä ammattitaitoa. Tarkalla käsityövalmistuksella varmistamme, että sänky täyttää kaikki laatukriteerimme ja voimme tarjota tuotteelle 25 vuoden jousi- sekä runkotakuun. Kaikki materiaalit, jota käytämme sängyn valmistuksessa erottuvat normaalisti markkinoilla olevasta kuluttajatasosta vielä pidemmälle viedyn ergonomian sekä vahvempien materiaalien vuoksi. Nämä takaavat tuotteelle pidemmän käyttöiän sekä ennen kaikkea sinulle parhaat yöunet. 

Sängyn huippuergonomian takana on paras Agro Pro -jousiyksikkö, joka on rakennetaan käsin sänkyyn kolmeen eri kerrokseen ja seitsemään jousivyöhykkeeseen. Yli 100 vuoden jousiston kehitystyön ansiosta, nämä jouset tarjoavat jokaiselle nukkujalleen optimaalisen ergonomian sekä tuen, kehonpainosta tai koosta riippumatta. Jousisto mukautuu yksilöllisesti juuri sinun kehosi mukaan, jokaista jousistokerrosta myöden. Deluxe Hotel -jenkkisängyn huipputason jousistolla selkä- sekä lonkkakivut ovat historiaa ja hyvin nukuttu yö saa elämässäsi uuden merkityksen.

Älä välitä arjen haasteista, vaan ota elämänilo haltuusi ja tee tänään ensimmäinen askel nautinnolliseen elämään ja panosta hyvinvointiisi ostamalla Deluxe Hotel -hotellisänky ennen näkemättömään hintaan.

Tätä sänkytarjousta et voi ohittaa, kaikki tuotteet myydään tänään ilman varauksia nopeimmille!

 


Deluxe Hotel

HOTELLISÄNKYMALLISTO

Deluxe Hotel -MALLISTO

Deluxe Hotel -hotellisängyt on suunniteltu spa-hotelliin tarjoamaan parhaaseen huoneeseen jokaiselle nukkujalle ylelliset sekä rentouttavat yöunet. Nämä sängyt lievittävät kipua niin mielestä kuin kehosta.

Deluxe Hotel -MALLISTO

Rentoudu pitkän päivän jälkeen ylellisessä Deluxe Hotel hotellisängyssä ja tunnet kuinka palaudut kokonaisvaltaisesti. Nouse joka aamuun uudestisyntyneenä ja parempana versiona itsestäsi.

Deluxe Hotel –MALLISTO

Hemmottelu ja oman ajan ottaminen arjen keskellä on tärkeää. Deluxe Hotel -hotellisänky on nukkujan keidas, josta ei tee mieli poistua sen tarjoaman hyvän olon sekä viimeistellyn nukkumisergonomian vuoksi.

 

OSTAMISESI ON 100 % RISKITÖNTÄ JA  HELPPOA

 • Paras hinta-laatu suhde! Freya Beds -mallisto on rakennettu muuttamaan Suomen sänkymarkkinaa. Ensimmäinen Premium-sänkymallisto ilman välikäsiä takaa sinulle parhaan hinnan. Tuotteet yksinoikeudella vain meillä. 
 • Saat ostokseesi 100 päivän unitakuun. Freya Beds -mallisto on suunniteltu yli 40 vuoden alan kokemuksella kaikista eri sänkymalleista sekä merkeistä. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.
 • Markkinoiden luotettavin sekä joustavin maksuaika. Me olemme perheyritys, meillä voit maksaa miten haluat.
 • Ostat suomalaiselta perheyritykseltä. Me olemme yli 40 vuotta alalla palvellut perheyritys, tee palvelus ja suosi yksityistä kauppiasta.

jo YLI 4000 tyytyväistä SUOMALAISTA.

Korona-ajan jälkeen olemme myyneet 90 % sängyistämme etänä. Pitkälle viedyn tuotekehityksen ansiosta tuotteen uskaltaa ostaa kokeilemattakin. Tyytyväisyytesi on taattu.


TILAA OMASI HETI:

 1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 010 406 8600 palvelemme puhelimitse kello 8-21
 2. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta!
Soita 010 406 8600

LUE LISÄÄ MEISTÄ SEKÄ TUOTTEESTA:

OLEMME PALVELLEET JO YLI 40-VUOTTA

Sisuste-Peltoniemi on yli 40 vuotta palvellut perheyritys huonekalualalla. Olemme myyneet vuosien aikana kymmeniä eri sänkybrändejä ja satoja eri sänkymalleja. Vuosien aikana asiakkailta saamamme palautteen ja oman opin perusteella olemme valinneet yhdessä lääkäreiden, fysioterapeuttien ja unen ammattilaisten kansssa markkinoiden parhaat mahdolliset materiaalit ja perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin.

Myymme sänkyjä verkossa ja puhelimitse koko Suomeen. Pandemian jälkeen myynnistämme yli 90 prosenttia on tapahtunut etänä. Koska jousisto on niin pitkälle kehitetty, niin uskallamme luvata täyden tyytyväisyyden tuotteelle, sillä yhtään sänkyä ei ole tullut takaisin joita olemme etäkaupassa myyneet. Freya Bedsin sängyille on nyt veloitukseton kotiinkuljetus Manner-Suomen alueella. Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY:

 • Leveys 160 tai 180 cm, pituus 200 cm, korkeus 65 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
 • Tilauksesta valmistettavat massiivipuiset rungot jousituksella + joustinpatjayksikkö, 7 -vyöhykkeisellä pussijousistolla
 • Valinnasta riippuen Pulse petauspatja tai Vita Talalay N5 petauspatja
 • Verhoiluväri tummanharmaa ja jalat alumiini 12 cm (saatavissa myös muita värejä soita 010 406 8600)
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Massiivipuurungolla ja jousistolla 25 vuoden takuu. Jousistolla katkeamattomuus takuun lisäksi muodossaan pysyvyys takuu (tämä ei yleistä alalla).
 • Kokonaisuuteen sisältyy kotiinkuljetus koko Manner-Suomeen 0 €. Mikäli muut koot tai värit kiinnostavat, niin soita myyjillemme.

 

Sängynpäädyt myydään erikseen, Kysy tarjous!

Koko:

160 x 200 cm, 180 x 200 cm

Saatat myös pitää...