Cleveland

1995,00 3995.00€

Cleveland – tyylikäs divaanisohva.

Tuotemerkki:
Brands

Kuvaus

Cleveland – tyylikäs kulmadivaanisohva. Miellyttävien mittasuhteidensa sekä ylelliseksi hiotun istuinmukavuutensa vuoksi Cleveland – sohvat tarjoaa ihanan kokemuksen aina sohvallasi.

Cleveland on verhoiltu sinisellä, kestävällä verhoilukankaalla. Runko on tehty puusta ja istuinpehmusteissa on käytetty muototakuun lunastavaa kylmävaahtoa, joka on vaahtomuovia huomattavasti miellyttävämpi ja kestävämpi. Istuin ei painu ”montulle”. Selkänojissa on vaahtomuovisisus. Sekä istuintyynyt, että selkänojatyynyt ovat käännettävissä kangaspäällysteisissä sohvissa.

Tilattavissa myymälästä myös muilla verhoilu- ja jalkavaihtoehdoilla. Cleveland – sarjasta löytyy myös yhden ja kahden istuttavat sohvat, kulmasohva ja jalkarahi.

Sohvan koko: 271x216x90

Väri: Tummansininen

Tervetuloa koeistumaan ja valitsemaan juuri itsellesi sopiva kokonaisuus tai hyödynnä verkkokaupan tarjous heti!

Kolmen sukupolven ajan, vuodesta 1948, Burhénsin perhe on valmistanut ja suunnitellut huonekaluja, jotta sinä voisit nauttia heidän sohvillaan ajastasi ystävien kanssa. He haluavat tehdä juuri sinun olosi kotoisaksi heidän huonekaluillaan. Burhénsin kalusteissa ei tingitä laadusta, mutta he pitävät hinnat sopivina, jotta kaikilla olisi mahdollisuus heidän huonekaluihinsa.

Burhénsin perhe on alusta asti keskittynyt pehmustettuihin huonekaluihin, painopiste on laadussa ja mukavuudessa. He ovat tarkkaavaisia, tarjoavat suuren valinnanvapauden ja työskentelevät mielellään asiakkaiden kanssa. Tällöin saavutetaan parhaat tulokset.

Burhénsilla on edelleen töissä ihmisiä, jotka ovat olleet mukana alusta asti. Yrityksessä ollaan luonnollisesti ylpeitä siitä, että heillä on pitkäaikaista toimintaa ja kestävä työilmapiiri. Omat puusepät takaavat sen, että Burhénsilla on mahdollisuus joustavuuteen ja nopeaan tuotekehitykseen.