Basic

4095,00 8195.00€

Perinteisessä Basic-sohvassa yhdistyy mukavuus ja yksinkertaisuus. Jalkavaihtoehtoina metallijalat luovat sohvalle kevyen ja ilmavan ulkonäön. Korkea maavara helpottaa siivousta.

Tuotemerkki:
Brands

Kuvaus

Perinteisessä Basic-sohvassa yhdistyy mukavuus ja yksinkertaisuus. Jalkavaihtoehtoina metallijalat luovat sohvalle kevyen ja ilmavan ulkonäön. Korkea maavara helpottaa siivousta.

Basic – sohva on verhoiltu laadukkaalla italialaisella nahkaverhoilulla. Runko on tehty puusta ja istuinpehmusteena on käytetty muototakuun lunastavaa kylmävaahtoa, joka on vaahtomuovia huomattavasti miellyttävämpi ja kestävämpi. Istuin ei painu ”montulle”. Basic – sohvasarjasta löytyy 9 erilaista moduulia, joista varmasti jokaiseen tilaan saadaan sopiva kokonaisuus.

Tilattavissa myymälästä myös muilla verhoilu- ja jalkavaihtoehdoilla.

Sohvan koko: 350×156/220x91cm

Väri: Musta

Tervetuloa koeistumaan ja valitsemaan juuri itsellesi sopiva kokonaisuus tai hyödynnä verkkokaupan tarjous heti!

Kolmen sukupolven ajan, vuodesta 1948, Burhénsin perhe on valmistanut ja suunnitellut huonekaluja, jotta sinä voisit nauttia heidän sohvillaan ajastasi ystävien kanssa. He haluavat tehdä juuri sinun olosi kotoisaksi heidän huonekaluillaan. Burhénsin kalusteissa ei tingitä laadusta, mutta he pitävät hinnat sopivina, jotta kaikilla olisi mahdollisuus heidän huonekaluihinsa.

Burhénsin perhe on alusta asti keskittynyt pehmustettuihin huonekaluihin, painopiste on laadussa ja mukavuudessa. He ovat tarkkaavaisia, tarjoavat suuren valinnanvapauden ja työskentelevät mielellään asiakkaiden kanssa. Tällöin saavutetaan parhaat tulokset.

Burhénsilla on edelleen töissä ihmisiä, jotka ovat olleet mukana alusta asti. Yrityksessä ollaan luonnollisesti ylpeitä siitä, että heillä on pitkäaikaista toimintaa ja kestävä työilmapiiri. Omat puusepät takaavat sen, että Burhénsilla on mahdollisuus joustavuuteen ja nopeaan tuotekehitykseen.