Baltimore XL

995,00 2049.00€

Baltimore XL on suuren kokoluokan luxusistuin.

Tuotemerkki:
Brands

Kuvaus

Baltimore XL on suuren kokoluokan luxusistuin.

Baltimore XL on verhoiltu harmaalla, kestävällä verhoilukankaalla. Runko on tehty puusta ja istuinpehmusteena ja selkänojissa on käytetty muototakuun lunastavaa kylmävaahtoa, joka on vaahtomuovia huomattavasti miellyttävämpi ja kestävämpi. Istuin ei painu ”montulle”. Istuin- ja selkänojatyynyt ovat käännettävissä kangassohvissa, ei nahkasohvissa.

Tilattavissa myymälästä myös muilla verhoilu- ja jalkavaihtoehdoilla. Baltimore – sarjasta löytyy myös kolmen istuttava, sekä jalkarahi.

Sohvan koko: 138x113x93cm

Väri: Harmaa

Tervetuloa koeistumaan ja valitsemaan juuri itsellesi sopiva kokonaisuus tai hyödynnä verkkokaupan tarjous heti!

Kolmen sukupolven ajan, vuodesta 1948, Burhénsin perhe on valmistanut ja suunnitellut huonekaluja, jotta sinä voisit nauttia heidän sohvillaan ajastasi ystävien kanssa. He haluavat tehdä juuri sinun olosi kotoisaksi heidän huonekaluillaan. Burhénsin kalusteissa ei tingitä laadusta, mutta he pitävät hinnat sopivina, jotta kaikilla olisi mahdollisuus heidän huonekaluihinsa.

Burhénsin perhe on alusta asti keskittynyt pehmustettuihin huonekaluihin, painopiste on laadussa ja mukavuudessa. He ovat tarkkaavaisia, tarjoavat suuren valinnanvapauden ja työskentelevät mielellään asiakkaiden kanssa. Tällöin saavutetaan parhaat tulokset.

Burhénsilla on edelleen töissä ihmisiä, jotka ovat olleet mukana alusta asti. Yrityksessä ollaan luonnollisesti ylpeitä siitä, että heillä on pitkäaikaista toimintaa ja kestävä työilmapiiri. Omat puusepät takaavat sen, että Burhénsilla on mahdollisuus joustavuuteen ja nopeaan tuotekehitykseen.