Balder – runkosänky

alk. 2590,00

Viking Beds – Balder runkosänky edustaa Premium – sänkyluokan ehdotonta kärkeä. Sängyssä käytetään kahta Starspring – patentoitua Ruotsalaista pussijousistoa, jotka takaa ylellisen nukkumismukavuuden!

Range Discount
1 - 1 30 %
Poista

Kuvaus

Viking Beds of Sweden – on yksi pohjoismaiden parhaista vuodevalmistajista. Mallisto valmistetaan käsityönä Ruotsissa, Landsbron tehtailla. Vuoteiden laadukkaat rungot valmistetaan valikoidusta puusta ja patjoissa käytetään vain parhaita materiaaleja. Juosistona on maaliman paras ja arvostetuin Starsprings – jousisto. Viking Beds – vuoteet takaavat ylelliset ja levolliset yöunet.

Viking Beds tietää, kuinka tärkeää hyvä yöuni meille kaikille on ja että hyvät päivät alkavat öisin. Viking Beds – vuoteet ja patjat ovat korkealaatuista käsityötä. Jousille ja rungoille annetaan 25 vuoden takuu.

Korkealaatuisten vuoteiden valmistuksessa hyödynnetään tärkeää tutkimustietoa unen laadusta, jotta päiväsi voisi alkaa parhaalla mahdollisella tavalla. Viking Beds – vuode tarjoaa ylelliset ja ihanat yöunet vuosiksi eteenpäin.
Viking Beds – Balder runkosänky edustaa Premium – sänkyluokan ehdotonta kärkeä.

Jousisto: Sängyssä käytetään kahta Starspring – patentoitua Ruotsalaista pussijousistoa, jotka takaa ylellisen nukkumismukavuuden! Jousistona pintapehmeä FAST – jousisto. Sijauspatjana pintapehmeä ja ylellinen Supersoft – sijauspatja.

Väri: Tumman ruskea

Tervetuloa kokeilemaan tämä ihanuus myymäläämme – valittavana on eri värejä, sijauspatjoja ja jousistoja!

 

Patjan tunne

MEDIUM, FAST

Koko

80×200, 90×200, 105×200, 120×200, 140×200, 160×200