Bad boy

2195,00 4195.00€

Bad boy on liikuteltavilla selkänojatyynyillä ja suurella istuinsyvyydellä helposti muunneltavissa oleva sohva jokaiselle käyttäjälleen sopivaksi.

Tuotemerkki:
Brands

Kuvaus

Bad boy on liikuteltavilla selkänojatyynyillä helposti muunneltavissa oleva sohva. Sohva muotoutuu jokaiselle käyttäjälleen sopivaksi ja mukavaksi. Suuren syvyytensä ja ison kokonsa vuoksi sohva soveltyy hyvin rentoon oleiluun.

Bad boy on verhoiltu vaalealla, kestävällä verhoilukankaalla. Runko on tehty puusta ja istuinpehmusteena käytetty muototakuun lunastavaa kylmävaahtoa, joka on vaahtomuovia huomattavasti miellyttävämpi ja kestävämpi. Istuin ei painu ”montulle”.

Tilattavissa myymälästä myös muilla verhoilu- ja jalkavaihtoehdoilla. Bad boy – sarjasta löytyy lisäksi yhden istuttava tuoli ja jalkarahi.

Sohvan koko: 269x113x96cm

Väri: Dusty pink

Tervetuloa koeistumaan ja valitsemaan juuri itsellesi sopiva kokonaisuus tai hyödynnä verkkokaupan tarjous heti!

Kolmen sukupolven ajan, vuodesta 1948, Burhénsin perhe on valmistanut ja suunnitellut huonekaluja, jotta sinä voisit nauttia heidän sohvillaan ajastasi ystävien kanssa. He haluavat tehdä juuri sinun olosi kotoisaksi heidän huonekaluillaan. Burhénsin kalusteissa ei tingitä laadusta, mutta he pitävät hinnat sopivina, jotta kaikilla olisi mahdollisuus heidän huonekaluihinsa.

Burhénsin perhe on alusta asti keskittynyt pehmustettuihin huonekaluihin, painopiste on laadussa ja mukavuudessa. He ovat tarkkaavaisia, tarjoavat suuren valinnanvapauden ja työskentelevät mielellään asiakkaiden kanssa. Tällöin saavutetaan parhaat tulokset.

Burhénsilla on edelleen töissä ihmisiä, jotka ovat olleet mukana alusta asti. Yrityksessä ollaan luonnollisesti ylpeitä siitä, että heillä on pitkäaikaista toimintaa ja kestävä työilmapiiri. Omat puusepät takaavat sen, että Burhénsilla on mahdollisuus joustavuuteen ja nopeaan tuotekehitykseen.