fbpx

Atlantic Streaks – matto

Kudottu jakardikangaspuilla ja puuvillachenille langalla. Jokaisessa Atlantic Streaks matossa on useita kerroksia tekstuuria. Kulutetut kohdat ja mutkikas nidonta luovat todellisen “Vintage” ilmeen.

Seitsemän värivaihtoehtoa.

220,00 1855,00 

Louis De Poortere: Atlantic Streaks

Atlantic Streaks matot ovat saaneet inspiraationsa New Jerseyn ja Long Islandin hiekkaisilta rannoilta, joita navakat talvituulet piiskaavat luoden väreitä ja raitoja hiekkaan, aivan kuin ne olisivat abstrakteja maalauksia. Jokainen Louis De Poortere:n valmistama matto toteutetaan yli vuosisadan kokemuksella ja ammattitaidolla.

Louis De Poortere on Belgialainen mattovalmistaja, jonka tuotteet ovat materiaaliltaan sileää, sametinpehmeää puuvillachenilleä. Matot valmistetaan Louis De Poortere:n tehtaalla Belgiassa.

Matoissa on luonnon- latex kumipohja liukastumisen estämiseksi. Louis De Poortere:n matot ovat hyvin ohuita, joten ne sopivat mainiosti paikkoihin, joissa oven täytyy päästä avautumaan maton ylitse.

Katso kaikki Louis De Poortere:n tuotteet

Hoito-ohjeet

  • Imurointi: Imurointi noin kerran viikossa auttaa pidentämään maton käyttöikää.
  • Tamppaaminen: Vie matto pihalle ja puistele ensin. Sitten aseta matto mattotelineeseen ja tamppaa mattopiiskalla miuluiten maton takapuolelta. Viimeistele puhdistus imuroimalla matto.
  • Tarkemmat pesuohjeet: Täällä
Paksuus

3mm

Materiaali

85% puuvilla, 15% polyesteri

Paino

1500 gr/m2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Atlantic Streaks – matto”

Saatat myös pitää...

220,00 1855,00