Armi – aktiivituoli

1490,00 1870€

Armi Aktiivituoli on enemmän kuin pelkkä seniorituoli. Se on ainutlaatuinen ergonomiatuoli, joka auttaa ikäihmisen, heikkovoimaisen tai nivelrikosta kärsivän henkilön jalkeille.

Tuotemerkki:
Armi

Kuvaus

Armi Aktiivituoli on enemmän kuin pelkkä seniorituoli. Se on ainutlaatuinen ergonomiatuoli, joka auttaa ikäihmisen, heikkovoimaisen tai nivelrikosta kärsivän henkilön jalkeille. Tuolin ainoa moottori on istuja itse. Aktiivituolin käyttö parantaa lihasvoimaa ja tasapainoa ja lisäksi sitä voi käyttää myös omatoimiseen harjoitteluun.
Armi Aktiivituolin mekaniikka mahdollistaa tuolin toiminnan erinomaisena kuntoutusvälineenä. Se muuttaa passiivisen istumisen aktiiviseksi. Kallistuva istuinosa ja käsinojien mekaniikka helpottavat seisomaan nousemista, jolloin polviin ja lonkkiin kohdistuva kuormitus vähenee. Moottorina toimii istuja itse. Vahvistunut jalkojen lihaskunto parantaa tasapainoa, kävelykykyä sekä pienentää kaatumisriskiä.

Tule kokeilemaan myymälään ja valitsemaan itsellesi sopiva verhoilu. Tai tilaa ilmainen kotiesittely numerosta 03-6336661!

Toimitusaika 4 viikkoa