fbpx

Antiquarian Antique Heriz – matto

Antiquarian Antique Heriz kokoelmassa näkyy vivahteita 60-luvun suurien muutosten tuskasta ja epäjärjestyksestä, mutta myös myöhäis 60-luvun roiskemaalauksen luovaa energiaa.

Viisi värivaihtoehtoa.

529,00 2145,00 

Louis De Poortere: Antiquarian Antique Heriz

Antiquarian Antique Heriz matossa on tutunnäköinen, mutta melkein unohdettu kuvio. Keskellä on suuri ruusukkeen muotoinen medaljonki, porraskuvioinen reunus. Kilpikonnamaisia palmetteja. Havaittavissa myös oksien, varpujen, ruokojen ja kukkien muotoja. Heriz maton tyyli on alunperin lähtöisin Persiasta.

Louis De Poortere on Belgialainen mattovalmistaja, jonka tuotteet ovat materiaaliltaan sileää, sametinpehmeää puuvillachenilleä. Matot valmistetaan Louis De Poortere:n tehtaalla Belgiassa.

Matoissa on luonnon- latex kumipohja liukastumisen estämiseksi. Louis De Poortere:n matot ovat hyvin ohuita, joten ne sopivat mainiosti paikkoihin, jossa oven täytyy päästä avautumaan maton ylitse.

Katso kaikki Louis De Poortere:n tuotteet

Hoito-ohjeet

  • Imurointi: Imurointi noin kerran viikossa auttaa pidentämään maton käyttöikää.
  • Tamppaaminen: Vie matto pihalle ja puistele ensin. Sitten aseta matto mattotelineeseen ja tamppaa mattopiiskalla miuluiten maton takapuolelta. Viimeistele puhdistus imuroimalla matto.
  • Tarkemmat pesuohjeet: Täällä
Paksuus

3mm

Materiaali

100% puuvilla

Paino

1500 gr/m2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Antiquarian Antique Heriz – matto”

Saatat myös pitää...

529,00 2145,00