fbpx

PERINTEISTÄ PALVELUA PELTONIEMELLÄ. SINCE 1982.

Muistatko vielä, millaista on hyvä palvelu huonekaluliikkeessä? Asiantuntevaa apua, tarpeidesi huomioimista ja sinun parhaasi ajattelemista. Hymy sisältyy hintaan ja mieli on hyvä vielä kotona uusien valmiiksi koottujen kalusteiden saapuessa. Myyjän kuljettamana, tietenkin, eihän sinun tule nyt autosi verhoilua rikkoa. Meillä palvelua arvostetaan, ja siksi asiakkaamme tulevatkin meille yhä uudestaan.Tule sinäkin – meillä on erikoistarjouksia, jotka ovat voimassa vain Lammin myymälässämme ja Iso Roballa huikeita avajaistarjouksia, jotka ovat voimassa rajoitetun ajan.

KAIKKI SOHVAT VÄHINTÄÄN -20%…JOPA -60%!

Ruotsin ykkösmerkki sohvissa on nyt myös Suomessa, tietysti Lammilla! Burhens – sohvat mullistavat markkinoita laadukkaan rakenteensa, materiaalien ja täsmällisen työn laadun yhdistelmällä ja vieläpä todella edulliseen hintaan! Tervetuloa myymälään hyville kaupoille tai tilaa verkkokaupastamme! Kuvan Twist – kulmasohva on puurunkoinen ja selkeälinjainen tyylikäs uutuus. Sohvassa on puurunko, muototakuun sisältävät kylmävaahtoistuimet ja ympäriverhoillut tyynnyt! Nyt 1395.- (3175€) Tilaa uusi sohva tästä: http://www.sisustepeltoniemi.fi/tuote/twist-kulmasohva/

SUUNNITTELU, KOTIINKULJETUS JA KASAUS 0 €

Aito asiakaspalvelu alkaa aina asiakkaan tarpeesta. Tarjoamme Lammin myymälämme asiakkaillemme sisustussuunnittelun, huonekalujen kokoamisen, kotiin toimituksen ja vanhojen huonekalujen kierrätyksen veloituksetta. Kuljetustarjous on voimassa 70 kilometrin säteellä toimipaikastamme. Kuljetukset onnistuvat toki koko maahan, kysy ihmeessä kuljetustarjous.

HEINOLASTA JYRÄÄ! MAAILMAN HIENOIN TV-TASO NYT LAMMILTA -30%!

Kotona et tarvitse enää irrallisia kaiuttimia, kaapeleita ja vahvistimia. Artomessa tämä kaikki on valmiina.  Älykalusteeseen on piilotettu korkealuokkainen äänentoistotekniikka, jolloin TV-taso muuntuu kotiteatteriksi, sohva kotiteatterin langattomiksi surround-kaiuttimiksi sekä lipasto langattomaksi kaiuttimeksi.

Lue lisää lehtiartikkelista.

Osta tästä nopealla toimitusajalla!

KESÄKALUSTEIDEN SUPERSALE!

Jos etsit laadukkaita, tyylikkäitä ja kestäviä kesäkalusteita, kannattaa tutustua meidän uuteen kesäkalustevalikoimaan. Meiltä saat sopivat tuotteet terassin, parvekkeen ja puutarhan sisustamiseen. Mallistostamme löydät tuttujen suosikkien lisäksi paljon uutta – lisäksi voit hyödyntää Brafabin, Hillerstorpin ja Sunseran mallistot, jotka saatavana meiltä nopealla toimitusajalla! Hyödynnä nyt parhaat tarjoukset ja kattava mallisto! Ja kotiinkuljetus veloituksetta 70 kilometrin säteellä! Tervetuloa hyville kaupoille! Loput kesäkalusteet poistohintaan! http://www.sisustepeltoniemi.fi/tuote-osasto/kesakalusteet/2018-supersale/

YLI 125 TUOTEMERKKIÄ

Lammin myymälämme valikoimastamme löydät kaikki sisustamiseen liittyvät kuumat uutuudet ja perinteiset klassikot. Edustamme yli 125 huonekalubrändiä kaikista tuoteryhmistä: edullisista kampanjatuotteista klassikoihin ja kustomoitaviin laaturatkaisuihin. Saat meiltä valmiiksi koottuna ja kotiin tuotuna sohvat, sängyt, lipastot, senkit, tasot, komerot, kirjahyllyt, tuolit, seniorikalusteet, tyylikalusteet, valaisimet, matot, sisustustekstiilit, varaosat ja kiinnitystarvikkeet. Olemme auditoineet kaikkien merkittävien edustuksiemme tuotannon ja meidän henkilökunta tietää tarkasti tuotteet, joita tarjoamme!

MAKSUAIKAA 36 KK

Tarjoamme helpon ja kilpailukykyisen maksuaikataulun kaikille ostoksillesi. Voit hakea korttia verkossa tai tulla myymälään kysymään tarjouksista lisää!

Tilinhoitopalkkio 5 e/kk, lisäksi ensimmäisellä laskulla veloitetaan maksuaikakampanjan perustamismaksu 30 e. Esimerkkilaskelma: Ostos 2 000 e tai 36 kk maksuajalla 66,71 e/kk, korko kiinteä 6,95 %, luottohinta 2 432 euroa. Edun saat vain Aktiiviraha-kortilla. Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 e/kk ja vuosimaksu 30 e toisesta  vuodesta alkaen. Todellinen vuosikorko 1 500 euron luottosaldolle on 25,67 % (11/2017), kun 
nimelliskorko on 12,56 %. Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Hae korttia tästä

YHTEYSTIEDOT

Sisuste-Peltoniemi Oy

Iso Roobertinkatu 12, 00120 Helsinki

Huonekalumyymälä 0207 303 567

Sisustustekstiilimyymälä 0207 303 573

Aukioloajat ma-pe 10-19, la 10-17

 

Sisuste-Peltoniemi Oy

Linjatie 1, 16900 Lammi

Puh 03-6336 661

myynti@sisustepeltoniemi.fi

Myymälä avoinna: arkisin 9-17, lauantaina 9-13

Tervetuloa!