1971

Perheyrityksemme tarina on alkanut jo 60-luvulla, kun edesmennyt paappani pakkasi Etelä-Pohjanmaalla valmistettuja huonekaluja Ford Traderin perään. Tarina alkoi Suomen rakkaalta Teuvalta, Riipin kylän Lehtiloukolta. Maanantaisin paapan lähtiessä myymään huonekaluja, mummani hoiti vielä lapsia ja karjatilaa. Vuonna 1971 otettu kuva on lähtöpäivästä, kun mumma ja paappa vaihtoi kaikki maatalouskoneet huonekaluihin. Vain kaksi viikkoa muuton jälkeen, nousi Hyvinkäälle Kaluste-Peltoniemi – kaiken palvelun huonekaluliike.

1982

Hämeessä oli ostovoimaa. Ei mennyt kuitenkaan kuin 4 vuotta, kun käsillä tehtyä Suomalaista työtä arvostaneet paappa ja mumma osti Hattulasta verhoomon. Verhoomon laajentuessa huonekaluliikkeeksi, paappa oli jo Traderilla ja Bedfordilla kiertäessään pysähtynyt useasti Sydän-hämeessä ja liikemiehenä sanoi ”Lammi ja sen maaseutukunta ovat alue, johon avataan kunnon huonekaluliike.”

1992

Kiireinen 90 – luku on jäänyt monelle alalla toimineelle mieleen. Uuden vuosikymmenen alkuvuosia väritti markan devalvointi – elettiin tarkan markan aikaa. Huonekalujen merkitys kasvoi, sohviin saatiin uusia ominaisuuksia ja nukkumaergonomia nousi uudelle tasolle. Autot kulkivat ja tavara liikkui.

2000

Perheessämme on tehty kauppaa – aina. Tehdessäni läksyjä varastossa ”poratapit korvissa” – muistan kuinka asiakkaalle sanottiin päivää ja koulun lomien aikana tuli huonekalujen kokoaminen tutuksi. Isän kanssa haettiin ja vietiin tavaraa pikkupojista asti ja töitä opittiin tekemään jo nuorena. Intohimo huonekalu- ja sisustusalaa kohtaan syntyi nuorena – me haluamme tehdä asunnoista koteja, tänäänkin.

2009

Yrityksemme tärkein henkilö on aina ollut asiakas. Muistan kun isä ja äiti kutsuttiin Hämeenlinnan Raatihuoneelle TAK – palvelumittauksen johdosta. ”Tulitte tänne, ja teillähän on asiakastyytyväisyys 99,5%” kommentoi raati, johon isäni vastasi omalla rauhallisella tyylillään – ”Aivan hyvät herrat, tulimme sen takia, koska meillä on vielä niin paljon parannettavaa.” Tämä on meille tärkeä asia ja meidän asiakaslupauksemme kantaa sukupolvelta toiselle.

2017

Tarinaamme mahtuu monia työläitä ja vaikeitakin vuosia. Olemme tiedostaneet sen, että ihmisten ostokäyttäytyminen muuttuu. Suurien myymälöiden valikoima tutkitaankin jo etukäteen kotisohvalla ja tuote mikä kiinnostaa – etsitään mahdollisimman helposti kokeiltavaksi. Ostamisen pitää olla helppoa ja palvelun tarve korostuu. Päätimme niinikään yhdistää perheemme voimat ja parantaa – nyt Lammilla palvelee täyden palvelun sisustustalo kaikkine sisustustekstiileineen. Tervetuloa, sillä käynti kauempaakin kannattaa varmasti.
Palveluksessasi, Juhana, Julia, Onni, Tuija ja muu henkilökunta.

2020

1.8.2020 Vantaalle, Viihdekeskus Flamingoon avattu Sisuste Peltoniemen showroom on tyylikäs design-myymälä ja täyden palvelun huonekaluliike. Se tarjoaa sisustajille laajan tuotevalikoiman, parhaat skandinaaviset brändit ja suomalaisittain ennennäkemättömiä huippumerkkejä. Sisuste-Peltoniemen oma mallisto Freya Beds on yksi päätuotteistamme. Vuosien aikana saamamme kokemuksen myötä olemme rakentaneet oman mallistomme valiten maailmaan parhaat materiaalit ja rakentaen tuotantoketjun ilman välikäsiä. Tämän vuoksi voimme taata, että kun panostatta nukkumiseen, niin saatte parhaan mahdollisen vastineen rahoillenne Freya Bedsin tuotteista. Tutustu Freya Beds tuotteisiin: www.freyabeds.fi