MIKSI SISUSTE PELTONIEMEN SISUSTUSSUUNNITTELU?

  • Yli 40 vuoden kokemus kotien sisustamisesta.
  • Saat ammattilaisen veloituksetta kotiisi, joka tekee työtään suurella sydämellä asiakastaan kuunnellen.
  • Saat valmiin suunnitelman uudesta sisustusratkaisusta yli 120 parhaan tuotemerkin valikoimasta.
  • Täydellisen kokonaisuus hinnoitellaan erittäin edulliseksi.
  • Suunnittelut ja ideoinnin lisäksi saat meiltä valmiit tuotteet, jotka toimitetaan aina kotiisi koottuna ja oikealle paikalle aseteltuna.

SISUSTUSSUUNNITTELU JUURI SINULLE, NYT 0€

Olet muuttamassa uuteen kotiin ja näet jo silmissä, miten päin kulmasohva sijoitetaan olkkariin – tietenkin TV-tason eteen niin kuin aina ennenkin. Tiedät tarkasti mihin tulee ruokapöytä, nojatuoli ja jokainen senkki ja lipasto löytää varmasti paikkansa. Hetken päästä huomaat, että jokainen huonekalu on omalla tutulla paikallaan – sinne ne meidän kodissa kuuluukin laittaa. Sitten herää kysymys, että miksi? Koska niin ne on aina ollut. Tähän Sisuste Peltoniemen sisustussuunnittelu auttaa.

Tilaa tästä ammattilainen apuun veloituksetta!

Varaa Sisustussuunnittelu tästä

HYVIN SUUNNITELTU – ON PALJON MUUTAKIN KUIN PUOLIKSI TEHTY

Jokaisen koti on omanlaisensa sekoitus omaa elämäntyyliä. Toisessa kodissa suositaan musta-valkoista sisustusta, toisessa neutraalia, kolmannessa halutaan korostaa urbaania elämäntyyli ja neljännessä värikästä. Hyvin suunniteltu kokonaisuus tai tarkoin valittu tuote palvelee käyttäjäänsä vuosia. Oli kyseessä sitten kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu, verhojen tai mattojen päivitys, persoonallinen torkkupeitto tai uusien koristetyynyjen hankinta, niin me olemme mielellämme avuksi!

Ota mitat mukaan ja suunnitellaan yhdessä myymälässä tai sovitaan tapaaminen suoraan paikan päälle kohteeseen.

TEE NYT HYVÄ PÄÄTÖS JA ANNA MEIDÄN ANSAITA SINUN LUOTTAMUS, NYT 0€

Voi laittaa suunnittelijallemme viestiä oheisella alla olevalla lomakkeella, jonka jälkeen otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä. Tai voit varata suoraan sinulle soveltuvan ajankohdan alla olevan linkin kautta!