fbpx

Kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja kotien parhaaksi vuosikymmenten ammattitaidolla sekä suurella sydämellä. Laajasta valikoimasta löydät huonekalut monipuolisesti, meillä on yli 120 tuotemerkin edustus. Saatavilla myös kodintekstiilit räätälöidysti sekä kattavat suunnittelupalvelut tarpeidesi mukaan. Oli kyseessä sitten jokin tietty tuote tai laajempi sisustusprojekti, me olemme avuksi!

Asiantunteva henkilökunta palvelee Sinua myymälässä Iso Roobertinkadulla aina arkisin 10-19 ja lauantaisin 10-17. Lämpimästi tervetuloa! Meille pääsee myös autolla.

Uusi koti on loistava mahdollisuus sisustaa viihtyisä paikka ja tehdä oma turvasatama, se kaiken kestävä kallio itselle sekä läheisille. Me Sisuste Peltoniemellä olemme sisustaneet koteja jo yli 35 vuoden ajan ja ylpeydellä sanomme, että Koti on maailman paras paikka.
Salasanalla Atlantinkaari voitte lunastaa myymälästä ainutlaatuisen Teille räätälöidyn tarjouksen. Toimitamme kaiken valmiiksi koottuna ja paikalleen kannettuna uuteen upeaan kotiisi.

Tervetuloa myymälään silloin kun sinulle parhaiten sopii, voit varata myös henkilökohtaisen tapaamisen myymälään soittamalla numeroon 010 468600 tai mikäli haluat suunnittelijan veloituksetta kotiisi, niin soita numeroon 010 468606.

Tai jätä meille yhteystietosi niin olemme Sinuun yhteydessä.

Soita meille Ota yhteyttä