PERINTEISTÄ PALVELUA PELTONIEMELLÄ

Muistatko vielä, millaista on hyvä palvelu huonekaluliikkeessä? Asiantuntevaa apua, tarpeidesi huomioimista ja sinun parhaasi ajattelemista. Hymy sisältyy hintaan ja mieli on hyvä vielä kotona uusien valmiiksi koottujen kalusteiden saapuessa. Myyjän kuljettamana, tietenkin, eihän sinun tule nyt autosi verhoilua rikkoa. Meillä palvelua arvostetaan, ja siksi asiakkaamme tulevatkin meille yhä uudestaan. Tule sinäkin – meillä on helmikuun ajan erikoistarjouksia, jotka ovat voimassa vain Lammin myymälässämme.

INVENTAARIO ALE!

Inventoimme varaston! Paljon varastotuotteita -30% / -40% ja -50%! Alennuksessa sohvia, nojatuoleja, kettiönpöytiä, sänkyjä, mattoja, valaisimia, lipastoja, senkkejä, vitriineitä, komeroita ja paljon muuta! Tervetuloa myymälään hyville kaupoille!

UUTUUS SUOMESSA!

Olemme suunnitelleet täysin uuden sänkymalliston haastamaan kaikki edulliset sänkymallistot markkinoilla! Pellava – sänkymallistolla haluamme tarjota parasta vastinetta rahoille myös edullisemman sängyn ostajalle. Pellava-sarja on nimensä mukaan jämäkkä, tukeva ja hohtava sänkymallisto. Tervetuloa kokeilemaan ja hyödyntämään huikeat Pellava – sänkyosaston avajaistarjoukset!

SUUNNITTELU, KOTIINKULJETUS JA KASAUS 0 €

Aito asiakaspalvelu alkaa aina asiakkaan tarpeesta. Tarjoamme Lammin myymälämme asiakkaillemme sisustussuunnittelun, huonekalujen kokoamisen, kotiin toimituksen ja vanhojen huonekalujen kierrätyksen veloituksetta. Kuljetustarjous on voimassa 70 kilometrin säteellä toimipaikastamme. Kuljetukset onnistuvat toki koko maahan, kysy ihmeessä kuljetustarjous.

KAIKKI VARASTOKANKAAT -20%

Pue kotisi kevääseen. Kangasvalikoimistamme löydät kankaan moderniin ja perinteiseenkin sisustukseen! Autamme sinua löytämään sopivan kankaan niin keittiön verhoihin ja olohuoneen sisustustyynyihin, kuin makuuhuoneen päiväpeitteeseen. Helmikuun ajan kaikki varastokankaat -20 % myymälässämme!

KAIKKI NOJATUOLIT VÄHINTÄÄN -15 %

Vielä ehdit laittaa kisakatsomon kuntoon! Hyvä nojatuoli sopii sisustukseen ja on helppo hoitaa. Valikoimastamme löytyy jokaiseen tarpeeseen parhaiten sopiva nojatuoli. On se sitten puukäsinojallinen, pyörivä, keinuva, jalkatuellinen, nahkainen, kankainen, korotettu tai sähkösäätöinen; kannattaa tulla meille kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoehtoja. Meiltä mm. Shapes, Soft, PK-Furniture, Laulumaa, Pedro, Softness, Novapak, BD ja monet muut edulliset ja laadukkaat nojatuolit! Helmikuun ajan kaikki nojatuolit vähintään -15 % ja kotiinkuljetus veloituksetta 70 kilometrin säteellä! Tervetuloa hyville kaupoille!

YLI 125 TUOTEMERKKIÄ

Lammin myymälämme valikoimastamme löydät kaikki sisustamiseen liittyvät kuumat uutuudet ja perinteiset klassikot. Edustamme yli 125 huonekalubrändiä kaikista tuoteryhmistä: edullisista kampanjatuotteista klassikoihin ja kustomoitaviin laaturatkaisuihin. Saat meiltä valmiiksi koottuna ja kotiin tuotuna sohvat, sängyt, lipastot, senkit, tasot, komerot, kirjahyllyt, tuolit, seniorikalusteet, tyylikalusteet, valaisimet, matot, sisustustekstiilit, varaosat ja kiinnitystarvikkeet.

MAKSUAIKAA 36 KK

Tarjoamme helpon ja kilpailukykyisen maksuaikataulun kaikille ostoksillesi. Voit hakea korttia verkossa tai tulla myymälään kysymään tarjouksista lisää!

Tilinhoitopalkkio 5 e/kk, lisäksi ensimmäisellä laskulla veloitetaan maksuaikakampanjan perustamismaksu 30 e. Esimerkkilaskelma: Ostos 2 000 e tai 36 kk maksuajalla 66,71 e/kk, korko kiinteä 6,95 %, luottohinta 2 432 euroa. Edun saat vain Aktiiviraha-kortilla. Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 e/kk ja vuosimaksu 30 e toisesta  vuodesta alkaen. Todellinen vuosikorko 1 500 euron luottosaldolle on 25,67 % (11/2017), kun 
nimelliskorko on 12,56 %. Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Hae korttia tästä

YHTEYSTIEDOT

Sisuste-Peltoniemi Oy

Linjatie 1, 16900 Lammi

Puh 03-6336 661

myynti@sisustepeltoniemi.fi

 

Myymälä avoinna:

Arkisin 9-17

Lauantaina 9-13

Tervetuloa!