PERINTEISTÄ PALVELUA PELTONIEMELLÄ. SINCE 1982.

Muistatko vielä, millaista on hyvä palvelu huonekaluliikkeessä? Asiantuntevaa apua, tarpeidesi huomioimista ja sinun parhaasi ajattelemista. Hymy sisältyy hintaan ja mieli on hyvä vielä kotona uusien valmiiksi koottujen kalusteiden saapuessa. Myyjän kuljettamana, tietenkin, eihän sinun tule nyt autosi verhoilua rikkoa. Meillä palvelua arvostetaan, ja siksi asiakkaamme tulevatkin meille yhä uudestaan. Tule sinäkin – meillä on toukokuun ajan erikoistarjouksia, jotka ovat voimassa vain Lammin myymälässämme.

SOHVAUUTUUS KAIKKIIN KOTEIHIN!

Ruotsin ykkösmerkki sohvissa on nyt myös Suomessa, tietysti Lammilla! Burhens – sohvat mullistavat markkinoita laadukkaan rakenteensa, materiaalien ja täsmällisen työn laadun yhdistelmällä ja vieläpä todella edulliseen hintaan! Sohvissa käytetään zigzag – jousia, huomattavasti vaahtomuovia kestävämpää kylmävaahtoistuinta ja parhaita verhoiluvaihtoehtoja. Kaikki sohvat saadaan tehtynä juuri sinun tilaasi sopivan kokoisena. Burhens – sohvat nyt koeistuttavana Lammin myymälässä. Tervetuloa myymälään hyville kaupoille!

SÄNKYUUTUUS SUOMESSA!

Olemme suunnitelleet täysin uuden sänkymalliston haastamaan kaikki edulliset sänkymallistot markkinoilla! Pellava – sänkymallistolla haluamme tarjota parasta vastinetta rahoille myös edullisemman sängyn ostajalle. Pellava-sarja on nimensä mukaan jämäkkä, tukeva ja hohtava sänkymallisto. Tervetuloa kokeilemaan ja hyödyntämään huikeat Pellava – sänkyosaston avajaistarjoukset! Nyt puurunkoinen POCKET – yli 400:lla pussijousella valmistettu runkosänkypaketti maksaa Suomessa vain 198€!

SUUNNITTELU, KOTIINKULJETUS JA KASAUS 0 €

Aito asiakaspalvelu alkaa aina asiakkaan tarpeesta. Tarjoamme Lammin myymälämme asiakkaillemme sisustussuunnittelun, huonekalujen kokoamisen, kotiin toimituksen ja vanhojen huonekalujen kierrätyksen veloituksetta. Kuljetustarjous on voimassa 70 kilometrin säteellä toimipaikastamme. Kuljetukset onnistuvat toki koko maahan, kysy ihmeessä kuljetustarjous.

KAIKKI DESINGNERS GUILD – KANKAAT -15%

Pue kotisi kevääseen. Kangasvalikoimistamme löydät kankaan moderniin ja perinteiseenkin sisustukseen! Autamme sinua löytämään sopivan kankaan niin keittiön verhoihin ja olohuoneen sisustustyynyihin, kuin makuuhuoneen päiväpeitteeseen. Nyt kaikki Desingners Guild – kankaat -15% myymälässämme!

EDULLISET JA LAADUKKAAT KESÄKALUSTEET MEILTÄ!

Jos etsit laadukkaita, tyylikkäitä ja kestäviä kesäkalusteita, kannattaa tutustua meidän uuteen kesäkalustevalikoimaan. Meiltä saat sopivat tuotteet terassin, parvekkeen ja puutarhan sisustamiseen. Mallistostamme löydät tuttujen suosikkien lisäksi paljon uutta – lisäksi voit hyödyntää Brafabin, Hillerstorpin ja Sunseran mallistot, jotka saatavana meiltä nopealla toimitusajalla! Hyödynnä nyt parhaat tarjoukset ja kattava mallisto! Ja kotiinkuljetus veloituksetta 70 kilometrin säteellä! Tervetuloa hyville kaupoille!

YLI 125 TUOTEMERKKIÄ

Lammin myymälämme valikoimastamme löydät kaikki sisustamiseen liittyvät kuumat uutuudet ja perinteiset klassikot. Edustamme yli 125 huonekalubrändiä kaikista tuoteryhmistä: edullisista kampanjatuotteista klassikoihin ja kustomoitaviin laaturatkaisuihin. Saat meiltä valmiiksi koottuna ja kotiin tuotuna sohvat, sängyt, lipastot, senkit, tasot, komerot, kirjahyllyt, tuolit, seniorikalusteet, tyylikalusteet, valaisimet, matot, sisustustekstiilit, varaosat ja kiinnitystarvikkeet. Olemme auditoineet kaikkien merkittävien edustuksiemme tuotannon ja meidän henkilökunta tietää tarkasti tuotteet, joita tarjoamme!

MAKSUAIKAA 36 KK

Tarjoamme helpon ja kilpailukykyisen maksuaikataulun kaikille ostoksillesi. Voit hakea korttia verkossa tai tulla myymälään kysymään tarjouksista lisää!

Tilinhoitopalkkio 5 e/kk, lisäksi ensimmäisellä laskulla veloitetaan maksuaikakampanjan perustamismaksu 30 e. Esimerkkilaskelma: Ostos 2 000 e tai 36 kk maksuajalla 66,71 e/kk, korko kiinteä 6,95 %, luottohinta 2 432 euroa. Edun saat vain Aktiiviraha-kortilla. Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 e/kk ja vuosimaksu 30 e toisesta  vuodesta alkaen. Todellinen vuosikorko 1 500 euron luottosaldolle on 25,67 % (11/2017), kun 
nimelliskorko on 12,56 %. Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Hae korttia tästä

YHTEYSTIEDOT

Sisuste-Peltoniemi Oy

Linjatie 1, 16900 Lammi

Puh 03-6336 661

myynti@sisustepeltoniemi.fi

 

Myymälä avoinna:

Arkisin 9-17

Lauantaina 9-13

Tervetuloa!