PERINTEISTÄ PALVELUA PELTONIEMELLÄ

Muistatko vielä, millaista on hyvä palvelu huonekaluliikkeessä? Asiantuntevaa apua, tarpeidesi huomioimista ja sinun parhaasi ajattelemista. Hymy sisältyy hintaan ja mieli on hyvä vielä kotona uusien valmiiksi koottujen kalusteiden saapuessa. Myyjän kuljettamana, tietenkin, eihän sinun tule nyt autosi verhoilua rikkoa. Meillä palvelua arvostetaan, ja siksi asiakkaamme tulevatkin meille yhä uudestaan. Tule sinäkin – meillä on joulukuun ajan erikoistarjouksia, jotka ovat voimassa vain Lammin myymälässämme.

KAIKKI RUOKARYHMÄT -20%

Ruokaryhmämallistostamme löytyy jokaiseen tarpeeseen sopiva pöytäryhmä. Katatpa joulupöytäsi kahdelle tai kahdeksalle, meiltä löytyy paras ratkaisu! Hyödynnä nyt – 20% tarjouksemme ja tule myymälään kokeilemaan pöydät ja tuolit!

SINÄ ANSAITSET HYVÄN SÄNGYN!

Osta nyt joululahja, josta on iloa vuosiksi: uuden, mukavan sängyn löydät laajasta valikoimastamme. Kaikki joulukuussa tehdyt Viking Beds of Sweden patja- ja sänkymalliston tilaukset vähintään -15% alennuksella, ja lisäksi saat tyynyn kaupan päälle! Myymälässämme on tarjolla myös Tempur-, Unico- ja Laulumaa-sänkyjä kampanjahinnoin ja tilausmallistossa useita brändejä. Joulukuussa myymme varastossamme olevan erän kotimaisia runkopatjoja ja jenkkisänkyjä -40 % alennuksella – näitä on vain muutama jäljellä. Tule kokeilemaan myymäläämme ja nuku yösi hyvin!

SUUNNITTELU, KOTIINKULJETUS JA KASAUS 0 €

Aito asiakaspalvelu alkaa aina asiakkaan tarpeesta. Tarjoamme Lammin myymälämme asiakkaillemme sisustussuunnittelun, huonekalujen kokoamisen, kotiin toimituksen ja vanhojen huonekalujen kierrätyksen veloituksetta. Kuljetustarjous on voimassa 70 kilometrin säteellä toimipaikastamme. Kuljetukset onnistuvat toki koko maahan, kysy ihmeessä kuljetustarjous.

KAIKKI MATOT -20%

Pue kotisi jouluun. Mattovalikoimastamme löydät matot moderniin ja perinteiseenkin sisustukseen! Autamme sinua löytämään sopivan maton niin keittiöön ja lastenhuoneeseen kuin olohuonseen ja käytävillekkin. Joulukuun ajan kaikki matot -20 % myymälässämme!

KAIKKI SOHVAT VÄHINTÄÄN -15 %

Ihana sohva sopii sisustukseen ja on helppo hoitaa. Valikoimastamme löytyy jokaiseen tarpeeseen parhaiten sopiva sohva. On se sitten vuodesohva, kulmasohva, moduulisohva, nahkasohva, sohvakalusto, nojatuoli tai puusohva, kannattaa tulla meille kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoehtoja. Meiltä mm. Shapes, Soft, PK-Furniture, Laulumaa, Pedro, Softness, Novapak ja monet muut edulliset ja laadukkaat sohvamerkit! Joulukuun ajan kaikki sohvat vähintään -15 % ja kotiinkuljetus veloituksetta 70 kilometrin säteellä! Tervetuloa hyville sohvakaupoille!

YLI 120 TUOTEMERKKIÄ

Lammin myymälämme valikoimastamme löydät kaikki sisustamiseen liittyvät kuumat uutuudet ja perinteiset klassikot. Edustamme yli 120 huonekalubrändiä kaikista tuoteryhmistä: edullisista kampanjatuotteista klassikoihin ja kustomoitaviin laaturatkaisuihin. Saat meiltä valmiiksi koottuna ja kotiin tuotuna sohvat, sängyt, lipastot, senkit, tasot, komerot, kirjahyllyt, tuolit, seniorikalusteet, tyylikalusteet, valaisimet, matot, sisustustekstiilit, varaosat ja kiinnitystarvikkeet.

MAKSUAIKAA 36 KK

Tarjoamme helpon ja kilpailukykyisen maksuaikataulun kaikille ostoksillesi. Voit hakea korttia verkossa tai tulla myymälään kysymään tarjouksista lisää!

Tilinhoitopalkkio 5 e/kk, lisäksi ensimmäisellä laskulla veloitetaan maksuaikakampanjan perustamismaksu 30 e. Esimerkkilaskelma: Ostos 2 000 e tai 36 kk maksuajalla 66,71 e/kk, korko kiinteä 6,95 %, luottohinta 2 432 euroa. Edun saat vain Aktiiviraha-kortilla. Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 e/kk ja vuosimaksu 30 e toisesta  vuodesta alkaen. Todellinen vuosikorko 1 500 euron luottosaldolle on 25,67 % (11/2017), kun 
nimelliskorko on 12,56 %. Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Hae korttia tästä

YHTEYSTIEDOT

Sisuste-Peltoniemi Oy

Linjatie 1, 16900 Lammi

Puh 03-6336 661

myynti@sisustepeltoniemi.fi

 

Myymälä avoinna:

Arkisin 9-17

Lauantaina 9-13

Tervetuloa!